7 znakova prokletstva u vašem životu ili obitelji

Znakovi prokletstva mogu biti duševni ili emocionalni slomovi.

Koji su znakovi prokletstva u životu ili obitelji? Derek Prince, koji je godinama molio za oslobođenje, navodi znakove koji pokazuju da bi osoba ili obitelj mogli patiti od prokletstva.

1. Znakovi prokletstva mogu biti duševni ili emocionalni slomovi.

Znakovi prokletstva za Dereka mogu biti duševni ili emocionalni slomovi. On po iskustvu vjeruje kako kronična depresija ima svoj uzrok u nekoj vrsti okultne djelatnosti. Ili je to djelatnost same te osobe ili pak nekog njezinog pretka.

Ne morate vjerovati da u korijenu baš svake depresije leži prokletstvo, no bilo bi mudro razmotriti, kad pokušavate pomoći nekome da se oslobodi depresije, nije li možda prokletstvo onaj zadnji uzrok.

2. Kronična bolest ili bolest koja se ponavlja, posebno ako je nasljedna.

Ovo je posebice točno onda kad liječnici ne mogu pronaći odgovarajući uzrok bolesti.

3. Neplodnost ili sklonost spontanim pobačajima.

4. Slom obitelji ili braka.

5. Trajno financijsko siromaštvo

Jedan od znakova prokletstva je i trajno financijsko siromaštvo iako plaća i obrazovanje te osobe pokazuju da bi ona trebala biti financijski solventna, no usprkos tome ona nikako ne uspijeva poplaćati sve račune.

6. Sklonost nesrećama.

7. Višestruki slučajevi neprirodnih smrti u obitelji.

Na primjer, samoubojstvo ili prerane smrti u obitelji.

Autor Derek Prince napominje kako niti jedan od ovih vrlo ljudskih problema nije dovoljan sam po sebi da se dokaže prokletstvo, nego tek kad se više znakova nađe zajedno ili je pak jedan osobito snažno izražen može se posumnjati da je nabačeno prokletstvo. Pa čak i tada možete biti sigurni u to samo i isključivo po vodstvu Duha Svetog.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJNOVIJE!