Drage žene, kako možete znati da ste pronašle pravog muškarca? Ovi znakovi će ga razotkriti!

Već neko vrijeme izlazite s posebnom osobom te se pitate kamo veza vodi? Jeste li zaista zaljubljeni u tu osobu? Je li ta osoba zaista zaljubljena u vas? Ljubav je prekrasna stvar, no kako znate da ste pronašli onog pravog? Prije no što počnete s odabirom vjenčanice i potragom za vjenčanom kumom, budite sigurni da je on onaj pravi. Evo 5 znakova da ga je možda poslao Bog:

On je odgovor na vaše molitve

Prva stvar koju bismo morali napraviti jest moliti za to. Molite za pronicljivost. Nije dovoljno samo željeti vezu. Bog se mora složiti s nama. Vjerujte mi, upoznala sam dosta gospodina Pogrešnih zamaskiranih u gospodina Pravog. Možda se pitate kako se to dogodilo? Odgovor je jednostavan, nisam se za to molila. Toliko sam žarko željela supruga da sam odlučila okrenuti svaki kamen da ga nađem. Iskreno, napravila sam gotovo svaki mogući potez umjesto da sam se za to molila. O tome sam razgovarala s prijateljima i obitelji, ali o tome nisam razgovarala s Bogom. Čak sam dopuštala svojim prijateljima i obitelji da mi dogovaraju spojeve na slijepo, no nikada nisam o tome razgovarala s Bogom. Međutim, neprijatelj je slušao i svaki je put odgovorio. Stoga vas pitam… Jeste li molili za to jednako koliko ste o tome pričali?

Veza se ne protivi Božjoj Riječi

Razvod je i dalje brak. „U vezi“ još uvijek znači „nedostupan“. Nemojte se zavaravati tako da budete br. 2, br. 3 ili bilo što osim br. 1. Ako veza treba biti, neće se protiviti Božjoj riječi i neće biti komplicirana. Pod tim ne mislim da vas dvoje nećete imati nesuglasica ili da veza neće prolaziti kroz uspone i padove. Jedno zasigurno mogu reći… Bog nije tvorac zbunjenosti. Stoga, čovjek kojeg On ima za vas neće donijeti nered u vaš život. Neće se prema vama loše ponašati ili dopustiti nekome drugome da se prema vama ponaša loše.

Dijelite ista temeljna uvjerenja

Suprotnosti se privlače, to je istina. No, postoje određene stvari oko kojih se par mora slagati. Vaš zaručnik s vama mora dijeliti iste vrijednosti, moralna načela i uvjerenja. Nadajmo se da je to netko s kim se vidite u braku. Želite nekog tko će vas ohrabriti i vašoj djeci usađivati iste vrijednosti.

On dijeli istu ljubav prema Kristu kao i vi, ne idete u različitim smjerovima. Kada je riječ o vašoj vezi, Bog je na prvom mjestu. Zaručnik poštuje vaša moralna načela i vrijednosti te vas ne tjera i ne potiče da od njih odustanete.

Ako je on onaj pravi, veza vas neće udaljiti od Krista

Bila sam u nekoliko veza u kojima sam idolizirala vezu. Dopuštala sam da kontroliraju moj odnos s Kristom. Ako se njima nije dalo ići u crkvu, ni meni se nije dalo ići u crkvu. Razmišljala sam da nema veze ako provedem manje vremena uz Bibliju, a više vremena s dečkom. Samo da vas podsjetim da vas prava veza neće udaljiti od Boga. Dovest će vas bliže Njemu.

To je čista ljubav

Vi volite tu osobu samo zato što je to on. Ništa više, ništa manje. Štoviše, ne radi se o tome koliko novaca ima, što može za vas napraviti ili o činjenici da vas dvoje imate toliko toga zajedničkog. Vi istinski volite tu osobu… Mane i sve ostalo, bezuvjetno. U dobru i zlu, u usponima i padovima, kroz sve i svašta. Čini se da kad ste s tom osobom vaše srce pjeva i ne možete se prestati smijati.

Ne bojte mu se pokazati svoju ljubav. Vjerujte mu, on je vaš najbolji prijatelj i u potpunosti se možete vidjeti njemu podložena. Odjednom se zid koji ste podigli oko svog srca pomalo ruši. Vi ste zaljubljeni!

„Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi.“ (1 Kor 13,4-7)

Izvor: Zenavrsna.com/Theprayingwoman.com