Beba stara tri tjedna je prestala disati zbog čega je majka nazvala policiju. Kada su stigli pred kuću, uplakana majka je istrčala van i dala ju je policajcu. 

Jednog je trena vaša beba sretno uspavana u vašim rukama, a slijedeći shvatite da je potpuno opuštena i da ne diše. 

U tom trenutku uslijedi panika. Čak i ako ste išli na tečaj prve pomoći za bebe, mozak vam ne radi. 

Kada je riječ o gušenju, Heimlichov zahvat je najučinkovitiji, ali je drugačiji za bebe nego za odrasle osobe. 

Ne zna baš svatko tu tehniku, no, hvala Bogu, policajac Cameron Maciejewski ju je znao. 

Policija je zaprimila poziv o bebi koja se guši. Policajac Cameron je bio na dužnosti. Brzo je otišao do kuće u kojoj je bila beba. Majka je istrčala van i u suzama mu dala bebu. Okružili su ih drugi članovi obitelji. Beba stara samo 3 tjedna se gušila. 

Policajac Cameron je smireno primio bebu i okrenuo ju na trbuh kako bi uspio osloboditi dišne putove. Na svu sreću, uspio je. Kada je shvatila da joj beba ponovno diše, majka je pala na pod u suzama. 

VIDI OVO: Bebu koja se gušila su unijeli u policijsku postaju, a onda je policajac učinio nešto nevjerojatno

Policajac je dobio mnoge pohvale za svoje djelo i za tješenje obitelji koja je bila vrlo uznemirena. Cijeli taj događaj snimljen je na policajčevoj kameri na odori. Prema policijskoj postaji prijavljeno je da se beba počela gušiti kada je pila iz svoje bočice.

Postaja je prokomentirala snimku: „Kada beba ne diše to je dovoljno stresno, a još kada dođe i cijela obitelj – on (Cameron) zna da je situacija loša te ih smiruje dok spašava bebu“. 

Djelo ovog policajca dobiva još više na težini kada se uzme u obzir da je u policiji samo dvije godine, a odlično je reagirao u vrlo stresnoj situaciji. Policajac Cameron nije osoba koja voli pažnju, rekao je: „Ako počnem paničariti ili se ne mogu smiriti onda i obitelji postaje gore, a vidjeli ste, bilo je jako mnogo članova obitelji“. 

Beba je prebačena u bolnicu na pregled te je utvrđeno da je potpuno zdrava.