Dječaka (6) je pregazio buldožer, a njegov oporavak obitelj naziva “čudom”

Šestogodišnji dječak Bodie Boring iz Teksasa kojeg je pregazio buldožer težak 8 tona nakon tjedan dana hoda sam, a njegova obitelj to naziva “čudom”.

Za Bodija je 27. srpnja bio dan koji nikada u životu neće zaboraviti. Dječak je bio na radilištu sa svojim ocem kada se dogodila čudna nesreća.

Njegova majka je rekla da je imao prijelome zdjelične kosti, nagnječena oba plućna krila, frakturu lubanje, krvni ugrušak, krvarenje u mozgu, a također i COVID-19.

Samantha je ažurirala svoje društvene mreže, podijelila fotografije i video zapise njegovog putovanja do ozdravljenja i zahvalila svima koji su molili za njega. Gospodin je bio tako dobar prema ovoj obitelji, jer samo jedan dan nakon nesreće, Bodie se popravljao.

“Vrištala sam cijelim putem moleći Boga da mi ne uzme dijete”

Samantha je napisala: “Bodie mi je rekao: ‘Mama, znao sam kad sam vidio tu oštricu da će me pogoditi te da ću umrijeti.’ Iskreno, vrištala sam cijelim putem do Templea moleći Boga da mi ne uzme bebu, do točke kada sam dobila napadaj od panike. Držala sam mlađeg brata, oboje smo plakali govoreći: Mora biti dobro, nema druge opcije, mora biti dobro.’”

Samantha je naglašavala da je Bog bio na cijelom putu do oporavka za Bodie i da je njegovo postojanje dokaz za to. Napisala je: “Ljudi, reći ću vam jednu stvar… Ako ne vjerujete u Boga, Bodie je upravo ovdje dokaz.”

Objavila je: “Pouzdano znam da je Bog imao ruku u spašavanju mog djeteta. Ne postoji drugo objašnjenje zašto ne napuštam ovu bolnicu bez svog djeteta, osim Boga!! Još uvijek sam u šoku. Bog je dobar sve vrijeme”, napisala je.

Dječak hoda bolničkim hodnikom

Samantha je 31. srpnja podijelila video koji prikazuje Bodieja kako hoda bolničkim hodnikom koristeći hodalicu samo četiri dana nakon nesreće. “Možda ste žilavi, ali ne hodate 5 dana nakon što vas je pregazio buldožer težak 8 tona. Bog je dobar cijelo vrijeme #Bodietough #BodieStrong”, napisala je.

“Toliko me je zadivio”, rekla je Samantha za KBTX. “Njegov je duh cijelo vrijeme bio tako pozitivan. Čak i u goroj boli, bio je nevjerojatan. Ovo je čudo i postoji samo jedno objašnjenje zašto je još uvijek ovdje i ja doista vjerujem da je to Bog.”

4. kolovoza Samantha je podijelila video Bodieja kako samostalno hoda do svog bolničkog kreveta. Istog dana je rekla da njezin sinčić sutradan ide kući. “Iako je zastrašujuće jer još uvijek ima krvni ugrušak, rekli su da će ga i dalje pomno pratiti uz česte kontrole i snimanja, tako da me to malo tješi”, napisala je.

U petak kad su krenuli kući, podijelila je fotografiju Bodieja kako se smiješi i stoji sa svojom hodalicom. “Idemo kući!!!” ona je napisala.

GoFundMe stranicu pokrenuo je Bodiejev rođak, Magen Boring, za troškova, a od 8. kolovoza prikupljeno je 51.390 dolara prema cilju od 60.000 dolara. “Iznad svega, molim vas, nastavite ih podizati u molitvi!!” Magen je napisao na stranici GoFundMe.

Nastavimo se moliti za Bodieja i njegovu obitelj dok nastavljaju manevrirati kroz ovu tešku fazu u svom životu. Bog ih je vidio kroz najteže dijelove i vjerujemo da će dovršiti svoje djelo u njihovim životima.

NAJNOVIJE!