Michelle Dalida-Calayag podijelila je objavu na društvenim mrežama koja je odmah postala popularna zbog vizije koju je njezina kćer Jahzara Bryelle vidjela u snu. 

Kršćanska majka napisala je detaljan razgovor koji je tu večer vodila sa svojom kćeri. 

Djevojčica se iznenadila što je njezina majka na internetu podijelila njezinu viziju, no shvaća da je željela podijeliti i probuditi vjeru i nadu u svima koji ju pročitaju. 

Dok su majka i kćer gledali vijesti o koronavirusu, Jahzara „Jahzy“ je odjednom rekla: „Mama, znaš što? Bog mi je nešto rekao?“ 

Majka ju je upitala: „Kako? Što ti je rekao?“. 

VIDI OVO: Zašto Bog dopušta koronavirus i razne katastrofe?

Jazhy je odgovorila: „Sinoć sam spavala i u snu sam čula Boga. On mi je rekao: ‘Ne brini se, Jahzy, virus će nestati u travnju“. 

Majka je tada rekla: „Ajme. Čekaj, jesi li bila uplašena?“. 

Djevojčica je odgovorila: „Da, još i prije“. 

„A sada?“, upitala je majka. 

„Sada više nisam uplašena“, rekla je Jahzy. 

Majka ju je upitala zašto se više ne boji, a djevojčica je odgovorila: „Jer je Bog sa mnom, i Duh Sveti je sa mnom. Tako da nisam uplašena“. 

Majka nije mogla vjerovati, no ujedno je odlučila i objasniti zašto je podijelila taj razgovor na društvenim mrežama: „Namjera mi nije bila usredotočiti se na poruku, nego na vjeru djeteta. Molimo se da će se ovaj svijet pokrenuti u molitvi i nadi, da će nas voditi do molitve blagoslova za našu naciju i svijet“. 

VIDI OVO: Je li koronavirus Božji sud?

Objavu je završila riječima: „Njezina vjera je ovdje jako glasna. Dok se vijesti (istinite i lažne) šire kao divlja vatra, ona je odlučila ne usredotočiti se na problem, nego na Boga. Njezine riječi rezoniraju i donose nadu. I to nije izmišljeno. Riječ Govori: ‘Jer nije nam Bog dao duha bojažljivosti, nego snage, ljubavi i razbora’ (2. Timoteju 1,7)“. 

Dodala je: „Njezina vjera je čvrsta u Onome kojega ništa ne može potresti. Je li i vaša vjera prizemljena?“. 

Ovo su zaista divne riječi ohrabrenja, ali ujedno i divna poruka u ovo doba kada se šire razne negativne vijesti. Uz Boga, sve je moguće. U Hebrejima 12 se govori o vremenu kada će doći potres, temelji vjere bit će potreseni, ali Njega ništa ne može potresti ni promijeniti (Hebrejima 1,10-12).