Gladni dječak otkrio policajcu da danima ništa nije jeo

Gladni dječak je otkrio policajcu da danima nije jeo i da mu treba malo novca za hranu. Za malo hrane je pokušao prodati svog medvjedića.

Sedmogodišnji dječak stajao je ispred jedne trgovine, a svaki put kada bi netko ušao ili izašao van on bi podignuo svog starog medvjedića – očajno ga je pokušavao prodati.

Ubrzo je netko pozvao policiju jer je dječak bio sasvim sam.

Malo kasnije se pojavio policajac Steve Dunham koji je prišao dječaku i upitao ga zašto želi prodati svoju igračku. Dječak mu je rekao da danima nije jeo i da mu treba malo novca za hranu.

Policajac je otišao u kuću gladnog dječaka, a prizor ga je šokirao

Durham mu je obećao pomoći. Zajedno su otišli do policijskog automobila, a u vožnji je Durham upitao dječaka gdje su mu roditelji. Tada je pozvao i druge policajce koji su se odvezli do dječakove kuće kako bi vidjeli što se događa s njegovim roditeljima.

Durham i dječak su otišli u najbliži restoran kako mi mališan mogao nešto pojesti. Dječak je pojeo jako veliki sendvič. Bilo je jasno da je zaista gladovao proteklih nekoliko dana.

Durham nije mogao zamisliti kakvi bi roditelji dopustili da im dijete gladuje. No, užasna istina uskoro je otkrivena.

Njegovi kolege su brzo stigli do dječakove kuće. Iako su bili iskusni te su vidjeli mnogo groznih stvari, dočekao ih je zaista užasan prizor. U kući je bilo još četvero jako gladne djece.

VIDI OVO: Zašto gladna djeca u Africi imaju napuhani trbuh?

Roditelji su uhićeni i optuženi za ugrožavanje djece

Svaka soba u kući bila je neopisivo prljava. Posvuda je bilo smeće, kuća je bila puna žohara, a hrana u frižideru bila je potpuno pokvarena. Ujedno, smrad mačjeg urina bio je užasan.

Užasnula ih je i činjenica da su roditelji te djece, Michael i Tammi, isto bili u kući. Odmah su uhićeni i optuženi za ugrožavanje djece.

Nedugo nakon toga djecu su sebi uzeli rođaci. No, unatoč jasnoj činjenici da su roditelji zanemarivali svoju djecu, majka je sve porekla. Na Facebooku je objavila da su policajci stigli na pogrešan dan jer su navodno djeca kuću potpuno uništila u jako kratkom vremenu.

Ujedno je napomenula da je njezin sin medvjedića pokušavao prodati u trgovini blizu kuće, kao da će joj to pomoći dokazati da se zapravo brinula za djecu.

No, kada su stali pred sud, oba su roditelja priznala krivnju te su osuđeni na šest mjeseci zatvora. Kazna je tako izrečena jer to nije bilo prvi put da je ovaj par bio uhićen i opomenut zbog manjkave brige za svoju djecu. Zapravo, bio je to sedmi put.

Hvala Bogu što je na scenu došao policajac Dunham koji svaku osobu u nevolji gleda kao člana svoje obitelji. Svaka čast.

NAJNOVIJE!