Golf zvijezda Scottie Scheffler "igra da proslavi Gospodina"
Snimka zaslona: YouTube

Scottie Scheffler jedan je od najbriljantnijih golf igrača svoje generacije. Ujedno je i gorljivi vjernik koji se ne boji svjedočiti svoju vjeru u Isusa.

On vodi klub do savršenstva. U dobi od 27 godina, Scottie Scheffler je američko čudo od golfa. Ovaj sportaš impresivne građe 14. travnja 2024. po drugi je put u karijeri osvojio Augusta Masters, najprestižniji Grand Slam golf turnir na svijetu. Tri godine je dominirao ovom disciplinom osvojivši sve najveće svjetske nagrade, a trebao bi čak predstavljati Sjedinjene Države na Olimpijskim igrama u Parizu ovog ljeta.

Igra golf da proslavi Boga

Mnogi se pitaju u čemu bi mogao biti tajni talent ovog mladića koji nevjerojatno uporno niza pobjede. ”

Igram golf kako bih pokušao proslaviti Boga i sve što je učinio u mom životu”, rekao je Scottie Scheffler dan nakon svoje prve pobjede na Mastersu u Augusti, u travnju 2022.

Katoličke vjere, Scottie Scheffler odlučio je staviti Krista u središte svog života. Ne radi se o tome da budeš najbolji igrač golfa na svijetu, već o tome da živiš kao vjernik!

“Nadam se da me golf neće previše definirati kao osobu. Vjerujem u Isusa. Osjećam se kao da sam dobio priliku pokazati svoj talent. Pozvan sam dati sve od sebe i slaviti Boga.”

“Isus te voli i ništa se ne mijenja”

Najveći oslonac u Meredith, supruzi s kojom je tri godine. Pobožna katolkinja moli se da njezin suprug može biti miran na terenu i da nikada ne posumnja u svoju pravu vrijednost kao Božjeg djeteta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Scottie Scheffler (@scottie.scheffler)

Godine 2022. Scottie Scheffler prepričao je lijepe riječi koje mu je supruga rekla neposredno prije Augusta Mastersa.

“Bez obzira osvojiš li danas ovaj turnir u golfu, izgubiš li ovaj turnir u golfu ili više nikada ne osvojiš nijedan turnir u golfu, uvijek ću te voljeti. Ti si i uvijek ćeš biti ista osoba, Isus te voli i ništa se ne mijenja.” Prisutnost i riječi njegove supruge omogućile su sportašu da pomakne planine, osvojivši najprestižniju nagradu na svijetu u dobi od 25 godina.

Dvije godine kasnije, 14. travnja 2024., Scottie Scheffler ponovio je podvig po drugi put osvojivši Augusta Masters. No, golf je i dalje na drugom mjestu u njegovom životu, nakon Boga i supruge. Meredith, koja nije mogla pratiti svog supruga, trudna je s njihovim prvim djetetom. Neka ih Bog izobilno blagoslovi!

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare