U stotinama video zapisa koje objavljuje on propovijeda spominje ožiljke na rukama i nogama, proglašuje se “svetim čovjekom”.

Torinsko platno, jednu od najpoznatijih kršćanskih relikvija koje prema vjerovanju mnogih predstavlja tkaninu u koju je bio zamotan Isus nakon smrti na križu, Australac Brain Marshall (71) uzeo je kao dokaz da je on reinkarnirani Isus iz Nazareta.

Foto: Facebook

Naime, u stotinama video zapisa koje objavljuje on propovijeda spominje ožiljke na rukama i nogama, proglašuje se “svetim čovjekom”.

Pokazuje pismo za koje tvrdi da mu ga je poslao Papa Bendikt koji mu je osobno rekao da je on Kristova reinkarnacija jer da je njegova sličnost s obrisima na torinskog platnu frapantna.

Trebao je Benedikt, kazao je Marshall, u ožujku 2013  proglasiti drugi dolazak Isusa Krista, ali se to izjalovilo jer je za Svetog Oca proglašen Papa Franjo.

Foto: Facebook

Mnogi ga slijede i vjeruju da je on Mesija, a jedan zabrinuti Amerikanac ispričao je kako je njegov punac ostavio obitelj kako bi se priključio religioznom kultu Briana Marshalla.

– On je tako divan čovjek i svi su jako pogođeni time što je on sad totalno uvjeren da mora biti blizu tog Marshalla jer je on Isus Krist. Čak je rekao otići u Australiju kako bi bio s njim.

Izvor: 24sata.hr