Majka je objavila potresne fotografije svog sina kako bi pokazala kako izgleda leukemija u djetinjstvu. Bolest ga je totalno iscrpila.

Svi mi želimo da poštedjeti sebe i svoje voljene od raka, ali to, nažalost, nije u našoj moći. Ipak kada ta opaka bolest napadne jedno dijete, to sve nas ostavlja sa jednoj misli: “Život nije pošten”.

Samo oni koju su suočili s ovom bolešću ili pak imali bliskog člana koji se bori protiv zloćudnog raka znaju kako izgleda borba za život.

Red terapija, ogromna doza lijekova za ublažavanje bolova, strah od najobičnije prehlade…

Dječak boluje od leukemije
Foto: Facebook

VIDI OVO: Leukemija – uzroci, simptomi i liječenje

Kaitlyn Burge, majka iz Teksasa nedavno je objavila potresnu fotografiju svog četvorogodišnjeg sina Becketta, koji se liječi od leukemije. Pored svoje opasne dijagnoze, mališan je dobio i prehladu koja je totalno iscrpila njegov već oslabljen imunitet.

– Ovako izgleda rak u djetinjstvu. Za vas je obična prehlada problem, ali vas ona neće ubiti. Uništen imunološki sustav se ne može izboriti s tim. Njegov čitav život staje. Obično tuširanje mu oduzima više energije nego što ima. Molim Boga da će se moja beba uskoro izboriti s sa rinovirusom – napisala je.

Beckett i sestra
Foto: Facebook

Ova objava sve nas ostavlja bez riječi i s užasnim osjećajem nepravde. No, opet, vjerujemo da iz svega ovoga može proizaći neki dobro smisao. Pomolimo se Gospodinu za ovu divnu obitelj.