LGBTQ zajednica u Kaliforniji traži da se Biblija i druga kršćanska literatura zakonom zabrani, jer potiču mržnju.

Isus u Lukinom evanđelju pororokuje o događajima posljednjeg vremenima: ”Prije svega toga metnut će na vas ruku i progonit će vas Predavat će vas u sinagoge i u tamnice i voditi vas pred kraljeve i namjesnike zbog imena mojega. Tu će vam se dati prilika, da položite svjedočanstvo.

Nemajte dakle nikakve unaprijed brige, kako ćete odgovarati! Jer ću vam ja dati rječitost i mudrost, kojoj se neće moći oprijeti ni odoljeti svi vaši protivnici. Dapače predavat će vas roditelji, braća, rođaci i prijatelji, i pobit će neke od vas.

Svi će zamrziti na vas zbog imena mojega. Ali ni vlas s glave vaše neće propasti.
Postojanom ustrajnošću spasit ćete dušu svoju.” (Luka 21,12-19)

Ove riječi Isusa Krista koji učenicima objašnjava znakove vremena koji će uslijediti prije njegova drugog dolaska aktualnije su nego ikada. Progon kršćana čak i pod maskom demokracije, dakle u navodno slobodnim društvima dosegnuo je zastrašujuće razmjere i time nas opet podsjetio da ponovno dolaze dani velikog progona za sve Isusove učenike.

PROČITAJTE: Proročanstva navješćuju skori kraj svijeta kakvog poznajemo

LGBTQ zajednica u Kaliforniji traži zakonsku zabranu Biblije, i svih kršćanskih knjiga i materijala jer tvrde da kršćani potiču mržnju i govor mržnje prema homoseksualnim i transrodnim osobama.

Zakon broj 2943 koji opasno prijeti slobodi vjeroispovijesti i pravima kršćana iz Prvog amandmana u Kaliforniji već je prošao državni parlament te je dan Senatu na glasovanje.

Kontroverzni zakon, koji također zabranjuje bilo koji oblik govora ili pisanog materijala koji promiče tradicionalna kršćanska gledišta o braku i seksualnosti iznimno je opasan i otvara vrata nevjerojatnom progonu kršćana na svim razinama.

Sve crkve, sve kršćanske obitelji, sve kršćanske knjige i materijali ovim bi zakonom mogli biti zabranjeni (ilegalni), a djeca bi kršćanskim obiteljima mogla biti oduzimana zbog kršćanske ‘indoktrinacije’ što se već događa primjerice u Norveškoj i nekim drugim skandinavskim zemljama.

PROČITAJTE: Što Biblija kaže o kraju svijeta?

Ovo je vrlo skupa tiranija i apsolutno uništavanje slobode govora, vjerske slobode i osnovnog izbora ljudi. Ovo je anti-sloboda, antiamerički zakon” – rekao je novinar Randy Thomasson za CBN News i dodao:

‘U osnovi, sve crkve i kršćanske škole koje dijele biblijsko poučavanje o toj temi bit će otvorene za tužbe.’

CBN News upitao Thomassona hoće li ovaj zakon dovesti do zabrane Biblije ili čak knjiga drugih vjerskih knjiga.

‘Ako ovaj zakon stupi na snagu bit će zabranjena Biblija kao i sve knjižare koje prodaju Bibliju ali i sve druge knjige o braku, predbračnoj čistoći itd’, obrazložio je Thomasson i dodao da mnogi zastupnici već sada jasno govore kako su te knjige uključujući i Bibliju – ilegalne, piše Dnevno.hr.