Dvogodišnja kćerka Brittney Nichols tijekom dana boravi u lokalnom dječjem vrtiću i treba joj posebna njega jer ima nekoliko zdravstvenih problema budući da je prerano rođena.

Jednog dana, dok se Nichols vozila u svom automobilu vidjela je odgojiteljicu Chrysty Owens kako cestom pješači prema crkvi, piše Little Things.

Riječ je o jednom od onih područja gdje svatko mora imati automobil da bi negdje stigao, pa Nichols nije bilo drago što odgojiteljica mora pješačiti. Osim toga, odgojiteljica Owens najbolje se snalazila s njezinom djevojčicom.

“Svako jutro kad bih je ostavljala u vrtiću Christy je bila vesela i nasmijana”, objasnila je Brittney dodajući kako odgojiteljica ima odnos prema svakom od djece kao da su njezina.

Majka se raspitala i u vrtiću o odgojiteljici i tamo su joj potvrdili da ova nema automobil. Htjela je nekako pomoći, ali nije imala dovoljno novca da to napravi sama pa je pokrenula akciju prikupljanja dponacija i za nekoliko tjedana uspjela je odgojiteljici Owens kupiti automobil, platiti auto-školu i osiguranje.

Reakcija odgojiteljice bila je doista dirljiva, nije imala pojma da se skupljaju donacije ali nije ni znala da bilo tko primjećuje koliko ona voli djecu za koju čuva.

IZVORNet.hr