Majka podijelila posljednje riječi sina koji je izvršio samoubojstvo

Jedna majka je podijelila posljednje riječi svog sina koji je oduzeo sebi život nakon što je trpio “maltretiranje”.

Simon Brooks (15) je pitao majku Julie Steward: ”Mama … hoću li umrijeti?”, nakon što je uzeo koktel lijekova, piše The Sun.

On je umro u bolnici, a njegova majka je sada progovorila o vršnjačkom nasilju koje je trpio:

”Simona su maltretirali cijeli život. Bio je veseo dječak, ali nije uvijek razumio društvene situacije. Bio je vrlo pričljiv i puno se više družio s odraslima nego s osobama njegovih godina i mislim da je zbog toga postao meta. Ali on je bio dobra osoba i imao je vrlo dobru grupu bliskih prijatelja.

VIDI OVO: Dječak (10) počinio samoubojstvo zbog zlostavljanja vršnjaka: Majka ne može doći k sebi nakon prizora koji je ugledala

Zlostavljanje je preraslo u fizičko nasilje

Julie je ispričala kako je njen sin maltretiran u osnovnoj školi, gdje su ga razredni kolege “zvali pogrdnim imenima” i “krali mu torbu”.

Ali zlostavljanje je preraslo u fizičko nasilje u srednjoj školi, objasnila je Julie. Morali su preći na obrazovanje kod kuće, s čime se Simon složio malo prije tragičnog dana, 28. ožujka 2014. godine.

Nakon škole je dječak popio smrtonosnu kombinaciju lijekova

Tog dana je Simon nakon škole popio smrtonosnu kombinaciju lijekova.

1 year on the pain doesn't change. . 21 today but forever 15

Objavljuje Julie StewardSubota, 15. veljače 2020.

Prisjećajući se užasnog trenutka kad se Julie vratila kući i pronašla hitne službe napolju, rekla je Wales Online:

”Utrčala sam unutra, a Simon je sjedio za trpezarijskim stolom i razgovarao s liječnicima. Pokazalo se da ga je prijateljica porukom pitala zašto nije u školi i rekao joj je što je učinio. Poslao je poruku u kojoj je rekao da je to učinio i da želi biti s Bogom. Rekla je svojoj mami, koja je uspjela saznati gdje živimo, i pozvala policiju. Kad sam stigla kući, nitko nije mislio da je to ozbiljno. Simon je govorio o maltretiranju u školi, govoreći da mu je bilo dosta – ali nije bilo osjećaja hitnosti. Morali smo čekati sat vremena da stigne hitna pomoć. Nitko nije mislio da je to velika stvar jer je bio svjestan i surađivao je s hitnim službama. Gledajući unazad, voljela bih da sam ga odvukla u kupaonicu i natjerala ga da povraća.”

VIDI OVO: Zlostavljani dječak (14) izvršio samoubojstvo pred očima 50-ero djece

Simon je prebačen u bolnicu, a zatim je prebačen na Odjel intenzivne njega Sveučilišne bolnice u Cardiffu, gdje je stavljen u induciranu komu. Nažalost, umro je dva dana kasnije.

NAJNOVIJE!