„Mislim da sam možda prevario svoju ženu danas”: Muškarac očarao svijet svojom pričom

Malo me je sram ovo priznati, ali mislim da sam možda prevario svoju ženu danas. Objasnit ću što pod time mislim.

Nije često da nam priča o prevari otopi srce, ali ovo je zaista predivno. 

Kada se ljudi okrenu Facebooku kako bi objavili novi status, rijetko možemo naići na muškarce koji otvoreno kažu da su „možda prevarili svoju ženu” – uprava to je učinio Jason Hewlett. 

Sada topi srca diljem svijeta sa svojom iznenadnom pričom o „prevari” s preokretom. Njegova je priča podijeljena više od 300 000 puta od objave te je postala veliki hit koji mnoge inspirira. 

Napisao je: 

„Malo me je sram ovo priznati, ali mislim da sam možda prevario svoju ženu danas. Objasnit ću što pod time mislim. Bio sam u Targetu u kupovini nekoliko muževnih stvari – pinceta, škarice za nokte, škarice za bradu, gel za brkove i bradu, malo sušene govedine, miks suhe hrane, sardine i spužvu za kupanje – kada sam čekao na blagajni, vidio sam tu jednu ženu u redu koja me oborila s nogu. Pomislio sam: ‘Ajme, neki je sretni lik s njom’, te sam unutar te sekunde shvatio da je to bila moja supruga! 

Kind of embarrassed to admit this, but I think I sort of cheated on my wife today. To explain what I mean, I was at…

Objavljuje Jason HewlettUtorak, 1. prosinca 2015.

VIDI OVO: Kako afera zapravo počinje?

Znate, bilo mi je jako izvan konteksta vidjeti svoju suprugu u istoj trgovini, u istom redu, kako živi svoj život ne znajući da će biti na istom mjestu kao ja, u isto vrijeme, ali u različitom autu.

Između nas je čekala još jedna osoba tako da sam samo gledao moju slatku malenu ljubav, pokušavajući joj poslati poruke kao: ‘Hej, zgodna’ i ‘Što sada kupuješ, ljepotice?’, no niti jedna od njih joj nije pridobila pažnju jer je tražila kupon koji je čuvala baš za tu kupovinu.

Tako da sam odustao od pokušaja zadobivanja njezine pažnje iako sam, možete lako zamisliti, ju mogao lako posramiti tako što bih skočio na blagajnu kao dinosaur i pokušao ju javno učiniti ponosnom, ali sam se odlučio suzdržati i razmisliti o mojim osjećajima prema njoj. 

Najprije sam se iznenadio koliko je ona ponovno prelijepa. Vjerujem da to često vidim, ali danas, budući da nisam znao da će biti u toj trgovini, sam ju vidio s novim očima i nisam mogao vjerovati da sam imao toliko sreće da budem njezin muškarac. Zarumenio sam se, ali to nitko nije mogao vidjeti ispod moje ogromne neobrijane brade.

VIDI OVO: Imao sam seksualni odnos s osobom koja nije bila moja žena

Drugo, zapanjilo me je da me ona nije uopće primjećivala. To je i dobra i loša stvar. Dobra je u tome što ona očito ne gleda okolo. Dobra je u tome što nije vidjela tog jezivog tipa s ogromnom bradom na licu koji joj viri preko ramena. No, to je možda i loša stvar, jer, što da to nisam bio ja? Moram joj nabaviti još jedan suzavac, za svaki slučaj. 

No bilo je i loše jer sam shvatio koliko sam blizu jednom bio da ne osvojim njezinu ljubav na prvom mjestu i koliko sam se kao Herkul morao truditi kako bi obratila pažnju dovoljno da pristane da odemo na samo jedan spoj. Na sekundu sam osjetio onaj poznati osjećaj propasti kada sam ju prvi put ugledao i znao, pa, da je to nemoguće. No, nekako sam ju osvojio unatoč mojim nesigurnostima, nemogućnostima i nesavršenostima. 

Treće, bio sam tako zadovoljan što sam ju vidio u punoj samouvjerenosti taj dan, kao neovisnu, sposobnu, poniznu, zabavnu, dragu, dobru i fantastičnu osobu kakva ona jest. Tada je uzela svoje stvari i izašla iz trgovine. Nisam joj ništa rekao, nisam povikao za njom, samo sam ju gledao kako odlazi, diveći se, i znajući da je ona moja žena i da volim sve u vezi nje.

Ona rijetko ide na Facebook tako da neće vidjeti ovu objavu, neće shvatiti da sam ju kao prevario taj dan, ali sam pomislio da bi bilo lijepo podijeliti ovo sa svima vama budući da sam ja samo običan muškarac koji živi život, a u isto vrijeme vjerujem da postoje i mnogi od vas koji su imali ista iskustva u vezi svojih voljenih na ovaj ili onaj način, a ta su iskustva savršena. 

VIDI OVO: Zašto muževi varaju svoje žene?

Pouka dana: dobro je gledati one koje volimo drugačijim očima kada god možemo kako bi se podsjetili koliko smo sretni što imamo njihovo svjetlo u životima”. 

Nije često da nam priča o prevari otopi srce, ali ovo je zaista predivno.