Molitva na početku radnog tjedna

Ova molitva na početku radnog tjedna potaknut će vas da svoje potrebe iznesete Bogu i tražite Njegov blagoslov u svemu što vas čeka.

Započeo je novi radni tjedan. Ovog ponedjeljka ujutro provedimo neko vrijeme u molitvi, pobožnosti i slavljenju Boga. Još jedan tjedan u godini je iza nas, a pred nama su novi počeci.

Molitva na početku radnog tjedna

Nebeski Oče,
zahvaljujem što si mi dopustio da otvorim oči i ugledam svjetlo novoga dana.

Dok započinje ovaj radni dan, molim Te, Bože, da ispuniš moju nutrinu svojom prisutnošću. Neka me Tvoja mudrost vodi kroz novi dan i novi radni tjedan. Ukloni sve oblike straha i tjeskobe, jer ti osjećaji nisu od Tebe.

Kada dođem na posao, pomozi da uživam u njemu. Molim Te da mi udijeliš snagu, mudrost i znanje dok budem obavljao sve radne zadatke. Neka sve što radim bude dobro učinjeno. Udijeli mi strpljivosti da sve i svakoga podnosim. Udijeli mi hrabrosti da se ne bojim novih izazova.

Pomozi mi da se nosim s teškim suradnicima i klijentima. Umjesto da se ljutim na njih, potakni me da se molim za one koji su mi u prošlosti stvarali nevolje. Blagoslovi ih sve! Pomozi da svakoga dana budem svjetlo koje će sjati Tebi na slavu.

Blagoslovi i moju djecu i najmilije. Sve nas zaštiti od svakoga zla. Amen!

Molitva nebeskom Ocu

Moj nebeski Oče, zahvaljujem Ti što su moje oči ugledale svjetlo novog dana…Predivna molitva!

Objavljuje Novizivot.net u Srijeda, 17. svibnja 2017.

PROČITAJTE JOŠ: