Molitva na početku radnog tjedna

Molitva na početku radnog tjedna potaknut će vas da svoje potrebe iznesete Bogu i tražite Njegov blagoslov za sve što vas čeka.

Započeo je novi radni tjedan. Ovog ponedjeljka ujutro provedimo neko vrijeme u molitvi, pobožnosti i slavljenju Boga. Još jedan tjedan u godini je iza nas, a pred nama su novi počeci.

Molitva na početku radnog tjedna

Nebeski Oče,
zahvaljujem Ti što si mi dopustio da otvorim oči i ugledam svjetlo novoga dana.

Dok započinje ovaj radni dan, molim Te ispuni moju nutrinu svojom prisutnošću. Neka me Tvoja mudrost vodi kroz novi dan i novi radni tjedan. Ukloni sve oblike straha i tjeskobe, jer ti osjećaji nisu od Tebe. Bez obzira koliko će biti obveza, vjerujem da ću s Tobom uspjeti sve podnijeti i riješiti.

Kada dođem na posao, pomozi da uživam u njemu. Molim Te da mi udijeliš snagu, mudrost i znanje dok budem obavljao sve radne zadatke. Neka sve što radim bude dobro učinjeno. Udijeli mi strpljivosti da sve i svakoga podnosim. S nekim osobama je teže komunicirati i raditi. Pomozi da sve zajednički uspješno odradimo. Udijeli mi hrabrosti da se ne bojim novih izazova.

Pomozi mi da se nosim s teškim klijentima. Umjesto da se ljutim na njih kada nešto ružno kažu, potakni me da se molim za one koji me ne podnose. Blagoslovi ih sve! Pomozi da svakoga dana budem svjetlo koje će sjati Tebi na slavu. I upotrijebi me na slavu Tvoga imena.

Blagoslovi i moju djecu i najmilije. Sve nas zaštiti od svakoga zla i pripremaj za susret s Gospodinom. Amen!

Molitve za razne potrebe možete pronaći OVDJE.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJNOVIJE!