Muškarac koji je preživio koronu svjedoči o Isusu koji ga je spasio od smrti. Kršćanin koji se zarazio virusom COVID-19 je progovorio o svom suočavanju sa smrću i molitvi na koju je Bog odgovorio.

Britanac Jaweed Ahmed koji radi kao zaštitar u bolnici je mislio da neće preživjeti bolest dok se borio za život u Huddersfield Royal bolnici.

Vapio je Isusu da ga spasi

Ahmed je opisao svoje iskustvo kada je osjetio da ga je Bog izvukao iz ”mračnog tunela” koji je “mirisao na smrt”, dok je ležao u bolnici, piše Premier Christian News.

“Vapio sam Isusu da me spasi. Netko me je zgrabio oko struka te me podigao iz mraka natrag u svjetlo”, izjavio je za Yorkshire Live.

Otac troje djece vjeruje da je pokupio virus dok je radio u bolnici. Kada je potvrđeno da je zaražen, završio je na aparatu za disanje koji mu je davao kisik, no stanje mu je iz dana u dan bilo sve gore.

Pronašao je snagu u Bogu

Dok je strah od smrti prijetio da okupira njegove misli, Ahmed kaže da je pronašao snagu u svojoj vjeri u Boga: “Svaki dan dok je moje tijelo umiralo sam mislio ‘Neću uspjeti’. No ja sam kršćanin. Zbog vjere sam mislio ‘Moram se izvući iz ovoga’. Bilo je to poput borbe s divom”, rekao je.

Ahmed kaže da ga je spasila njegova vjera u Boga. Trenutno se oporavlja kod kuće sa svojom obitelji.