Najvažniji redak Svetoga pisma kojeg svi trebaju čuti i razumjeti

To je najveća vijest ikada naviještena.

Najvažniji dio Svetoga pisma je Evanđelje po Ivanu. Najvažnije poglavlje toga Evanđelja je 3. poglavlje. Najvažniji je redak toga trećeg poglavlja je 16. redak.

Sveto pismo je najveća knjiga na svijetu. Nijedan čovjek ne može se smatrati obrazovanim ako ne poznaje tu knjigu.

Čitao sam tu knjigu preko pedeset godina svakoga dana i nastavit ću je čitati svakoga dana dok licem u lice ne ugledam svoga Spasitelja. Pozivam te da i ti tako činiš.

Ta knjiga mi znači više nego bilo koja druga knjiga. Ona je moja hrana i moje piće. Što je više proučavam, više je volim. Nema joj ravne. To je Božja knjiga.

Dok je čitam, Bog mi govori. Čujem njegov glas. Kroz nju se čovjek spašava, kroz nju čovjek živi. I kroz nju će čovjek biti osuđen. Ona je naš jedini autoritet. Ta će te knjiga odvratiti od grijeha ili će te grijeh odvratiti od te knjige.

Najvažniji dio Svetoga pisma je Evanđelje po Ivanu. Najvažnije poglavlje toga Evanđelja je 3. poglavlje. Najvažniji je redak toga trećeg poglavlja 16. redak. Evo što kaže taj redak:

“Da, Bog je tako ljubio svijet da je dao svoga jedinorođenog Sina da ni jedan koji u nj vjeruje ne pogine, već da ima život vječni.”

To je najveća vijest ikada naviještena.

Prijatelju, to je srce evanđeoske vijesti. Više je duša došlo k spasenju preko tog retka iz Evanđelja po Ivanu negoli preko bilo kojeg drugog retka. To je najpoznatiji redak Svetoga pisma i preveden je na više jezika nego bilo koji drugi redak. To je najveća pisana izjava o Božjoj ljubavi. Štoviše, to je Božja Riječ.

Autor: Oswald Sanders

NAJNOVIJE!