Nikada ne kupujte ove namirnice – od njih možete oboljeti

Vrlo je bitno što unosite u organizam i zato vodite računa o namirnicama kupujete. Puno namirnica je genetski modificirano i kao takve izazivaju različita oboljenja.

Kupujte voće i povrće prirodne veličine i ono koje normalno izgleda, jer GMO proizvodi obično budu veći, ljepši, ali i umjetni. Soja je često genetski modificirana.

Kupujte proizvode koji odgovaraju godišnjem dobu jer nije normalno da neko voće ili povrće bude dostupno i zimi i ljeti. Osim biljnih proizvoda, obratite pozornost i kakvo meso kupujete.

PROČITAJTE: 9 namirnica koje vas mogu otrovati

Kupujte ono koje je hranjeno prirodnim sastojcima. To vam govorimo zato što mnogi proizvođači daju hormone životinjama kako bi one bile veće ili im unose određene gene.

To može itekako biti štetno za vas. Nije ni čudno zašto toliko ljudi oboljeva od raznih bolesti. Kupujte prirodne proizvode.

Ovdje ćemo vam skrenuti pozornost i na ribu koju sigurno često kupujete. Radi se o Pangasiusu. Ova riba se prodaje širom Europe, ali treba znati da je njeno prirodno stanište Vijetnam i to rijeka Mekong.

Ta rijeka je vrlo zagađena, a ovoj se ribi uz to još ubrizgavaju određeni hormoni kako bi bila veća. Nije skupa, što još dodatno privlači kupce.