Mužu je ispunila želju: Novorođenog sina stavili mu na prsa prije nego što je umro

Haley Parke svog je novorođenog sina stavila na prsa umirućeg supruga JB-a, neposredno prije nego što je umro. 

U ovom slomljenom svijetu radost i tuga postoje zajedno. Haley Parke (28) iz Connecticuta doživjela je oboje s rođenjem svog drugog sina.

“Dolazim vam svima s vijestima koje su najradosnije, ali i najtmurnije”

Liječnici su Haleynom mužu JB-u dijagnosticirali rak. Bilo je samo pitanje dana kada će se preseliti u nebo. Kada je Haley položila novorođenog sina na muževa prsa, došlo je do mješavine ushićenja i tjeskobe.

Dječak se nije trebao roditi još tri tjedna. Ali kada su liječnici JB-a primili u bolnicu zbog komplikacija povezanih s rakom, Haley je znala da nije preostalo puno vremena. Zamolili su liječnike da joj izazovu trudove kako bi JB upoznao svog drugog sina.

Novorođenče na prsima dok tata odlazi u nebo
Haley i JB s prvim sinom (Foto: Facebook/Haley Parke)

Nažalost, trudovi nisu napredovali dovoljno brzo i liječnici su se bojali da je JB-u ostalo još samo nekoliko sati. Par se odlučio za hitni carski rez.

“Uzdala sam se u Boga da je to dio njegovog plana i učinila sam ono što sam morala učiniti, iz ljubavi, da ispunim posljednju želju svome mužu”, rekla je Haley, a prenosi godupdates.com.

Kada je beba stigla, medicinske sestre su ga odvezle kako bi stavile novorođenče na tatina prsa.

“Čudo svega ovoga? Kada je naša beba stavljena na JB-ova prsa, njegovi vitalni pokazatelji su se odmah poboljšali”, rekla je Haley.

Novorođenče na prsima dok tata odlazi u nebo

Kada je bila spremna, liječnički tim je odvezao Haleyin bolnički krevet do sobe njezina muža.

“Vrijeme oporavka provela sam gledajući u svog muža. Gledala sam ga s tugom, ali i sa strahopoštovanjem prema njegovoj snazi. Izdahnuo je s našim sinom na grudima i mojom rukom u njegovoj ruci.”

Haley vjeruje da će njezin suprug primiti potpuno ozdravljenje na nebu s Isusom.

NAJNOVIJE!