Bio je veliki obožavatelj Sotone, ali Bog je ipak promijenio njegovo srce

Carl se nekoliko godina kretao sotonističkim krugovima i obožavao Sotonu, ali Bog je ipak promijenio njegovo srce i njegov život.

Dokaz da Božja ljubav mijenja srca i uvijek širom otvara vrata čak i onima koji su najveći buntovnici i koji su išli najkrivljim putevima u životu je priča o Carlu Sartoru iz Pennsylvanije. Priča o njegovom obraćenju prije nekoliko dana proširila se društvenim mrežama i izazvala veliko oduševljenje.

Od svoje pete godine bježao je od Boga

Kako je 35-godišnjak napisao u svojoj objavi na Facebooku, veći dio života bježao je od Boga i nije vjerovao u njega. Također je bio uvjeren da zagrobni život ne postoji.

“Vjerovao sam da si mrtav kad umreš. To je bilo to. Od svoje pete godine bježim od Boga.”

VIDI OVO: Što je sotonizam i što vjeruju sotonisti? Otkrivamo istinu o njima!

Turbulentna prošlost

Carlov život bio je sve samo ne normalan. Našao se u začaranom krugu droge i alkohola, a također je imao problema s kontroliranjem bijesa. U zatvoru je bio deset godina. Za svoje probleme krivio je sve oko sebe, uključujući i Boga. Pet godina se kretao u sotonističkim krugovima.

Jednom se prilikom upleo u razgovor s Richom Waltersom iz kršćanske zajednice Cross Church u Parkersburgu u Zapadnoj Virginiji, koji ga je pozvao na bogoslužje.

Carlov odgovor je bio: “Hodam drugim putem, prijatelju. Nikada ne bih bio tamo.”

Prošlo je godinu dana prije nego što je Richov poziv urodio plodom. Za to vrijeme Carl je sve intenzivnije razmišljao o radikalnoj promjeni svog života i svojih prijašnjih uvjerenja, jer je tada, kako kaže, dotaknuo dno.

“Nisam mogao podnijeti tko sam i što se događa u mom životu”, napisao je. Dodao je da je za to vrijeme čak pokušao oduzeti si život.

Napokon je ponovno uspostavio kontakt s Richom

Tijekom studenog prošle godine predao je svoj život Kristu i ubrzo je kršten.

Hey guys this is my friend Carl. These pictures are a couple of weeks apart. He denied God and hated him since he was 5…

Objavljuje Rich WaltersNedjelja, 23. siječnja 2022.

“Nakon što je sve ostalo propalo, odlučio sam probati nešto novo. Na krštenju sam se prvi put u životu osjećao ispunjeno. Prvi put u životu doživio sam duhovno iskustvo. Bog je stvaran i nastavit ću hodati ovim putem s Njim uz sebe. Njegovom milošću danas sam najbolja verzija sebe”, svjedoči Carl, koji se moli da što više ljudi upozna Boga.

NAJNOVIJE!