Majka je osvojila novac na lutriji, no nije ga zadržala za sebe. Učinila je nešto predivno. U nastavku doznajte što je napravila s osvojenim novcem. 

Shetara Sims je bila u teškom razdoblju života nakon što je izgubila posao zbog koronavirusa

Jednog je dana bila u trgovini kada je našla novčanicu od jednog dolara na parkiralištu. Njime je kupila srećku koja joj je donijela 100 dolara. 

Njezina 12-godišnja kćer, Rakiya, predložila je da taj novac doniraju policajcu iz Missouri policije koji je pogođen metkom dok je bio na dužnosti te je još uvijek bio na intenzivnoj njezi. 

„Osvojila je 100 dolara te sam rekla da bi to trebali donirati policajcu kako bi njegova obitelj mogla jesti i otići ga vidjeti“, rekla je Rakiya. Majka se složila s njim te su odlučile anonimno donirati novac. 

VIDI OVO: Što Biblija govori o igrama na sreću? Jesu li one grijeh?

Sims iz prve ruke zna koliko policajci znače zajednici. To je iskusila 2012. godine kada je njezina druga kćer, Rakiyaina sestra, ubijena u Kansas Cityju. 

Rekla je da su detektivi uvijek bili tu za nju i njezinu obitelj. 

„Policajci su dolazili provjeravati moju djecu. Bili su im očevi, terapeuti, bili su im sve. Nikada nisam vidjela takvu empatiju od stranaca. Dali su nam nadu. Bili su jako dobri prema nama“. 

Policajac kojem je donirala novac je za to saznao te je proveo dane kako bi ju našao i kontaktirao. 

Policajac Jake Becchina je rekao: „Dobiti njezin poziv i čuti zahvalu, samo čistu zahvalu, je jako utjecalo na nas i dirnulo nas je“. 

Kada su policajci našli Sims, otvorili su stranicu za donacije kako bi skupili novac i pomogli Sims i njezinoj obitelji tijekom teških vremena.