Čuo je da mu je kći poginula u nesreći, no otac se molio i otkrio da je policija u krivu

Vijest da je 18-godišnja Hannah Wadiso poginula u automobilskoj nesreći uništila je njezinog oca. Slomio se u suzama i pao na koljena u molitvi. Uslijedilo je nešto čudesno!

Tesfaye Ailbe osjetio je da nešto nije u redu kada je njegova 18-godišnja kći Hannah Wadiso zamolila da izađe navečer nakon njezine mature. Obitelj je provela dan slaveći njezin uspjeh. Ali tada je, kao i većina tinejdžera, poželjela izaći sa svojim prijateljima.

“Oko 19 sati rekla je da želi ići gledati utrku automobila u ulici O. ‘Svi je gledaju’, rekla je”, prisjeća se Hannin otac.

Izlazak je učinio Tesfaya nervoznim. Nešto u njemu govorilo mu je da je ne pusti. Ali te nježne poticaje je lako odbaciti.

Tesfaye je zamolio svoju 18-godišnju kćer da bude oprezna, na što je Hannah Wadiso pristala. Ali nakon što je otišla, zabrinutost oca se samo povećala.

“Srce mi se nije smirilo”, rekao je.

Tesfaye Ailbe je čak pokušao pratiti Hannah i njezine prijatelje. Ali kada ih nije mogao pronaći, vratio se kući, brinući se da je možda pretjerano zaštitnički nastrojen. Ali onda, nekoliko sati kasnije, dobio je telefonski poziv od kojeg strahuju svi roditelji.

U sudaru su poginule 2 osobe, a ozlijeđeno je gotovo 20 promatrača

Kad je zazvonio telefon, Tesfaye Ailbe nije poznavao osobu s druge strane.

“Dobio sam ovaj broj. Ne poznajete me, ali vaša kći je doživjela nesreću i u lošem je stanju, javite joj se odmah”, rekao je neznanac.

Tata je potrčao iz kuće na mjesto nesreće. A kad je stigao, policajac mu je rekao da mu je kći umrla u automobilskoj nesreći.

“Rekli su da ne možete proći, ne možete je vidjeti, dodirnuti, ovo je pod istragom”, prisjetio se Tesfaye.

Incident se dogodio kada je mladić pod utjecajem alkohola vozeći crni Ford Taurus udario u Toyotu Corollu. Nakon udarca oba su vozila izašla s kolnika i udarila u više pješaka na nogostupu. Jedna od tih pješakinja bila je Hannah Wadiso.

Nakon vijesti o smrti, zavapio je Nebeskom Ocu

Vijest da je njegova kći poginula u prometnoj nesreći izazvala je nelagodu Tesfayeu i njegovoj obitelji. Odmah je zavapio svom Nebeskom Ocu za utjehu i vodstvo.

“Na cesti smo plakali, pali na koljena, molili se”, objasnio je tata.

I nakon dva mučna sata, te su molitve uslišene još jednim telefonskim pozivom!

Tata koji je mislio da je kći umrla u automobilskoj nesreći dobiva čudo

Samo nekoliko sati nakon što su čuli da im je kći poginula u automobilskoj nesreći, obitelj je dobila poziv da je u bolnici u kritičnom stanju.

“Amen, aleluja, hvala Ti Isuse, ovo je prilika”, odgovorio je Hannin otac.

Tragično, dvije mlade žene poginule su u prometnoj nesreći tog dana. Očigledno, kada je stigla na mjesto događaja, Tesfaye Ailbe je pokazao na jedno od preminulih i rekao policajcu da je to njegova kćer. A to je rezultiralo “razornom pogrešnom komunikacijom”.

Obitelj je otrčala u bolnicu gdje je Hannah bila na liječenju zbog smrskane zdjelice. Nekoliko dana kasnije, Hannah je konačno otvorila oči. Rasplakala se kad je vidjela svoju obitelj.

Pred Hannah Wadiso je dug put oporavka, a njezini roditelji balansiraju u brizi za nju i svoje drugo dijete koje ima posebne potrebe. No, tako su zahvalni što planiraju oporavak svoje kćeri umjesto njezinog sprovoda.

“Bog je dobar”, rekao je Tesfaye Ailbe.

NAJNOVIJE!