Petominutni trik s kavom spasio mi je brak: Bili su na rubu razvoda

"Jutarnja komunikacija nije samo spasila naš brak, već je i potpuno transformirala naš odnos."

Istina je da mnogi od nas piju kavu na početku dana kako bi se razbudili i “otvorili oči”. A jeste li znali da kava može spasiti vaš brak?

Naime, Aston Simmonds iz Australije na društvenim je mrežama podijelila video o spomenutom triku te se “kune” u kavu i njena svojstva, odnosno trik koji naziva “game changer u vezi”.

Ona predlaže da odvojite pet minuta dnevno, a preporuka je da to činite ujutro dok pijete kavu, kako biste komunicirali i uspostavili čvršću vezu s partnerom.

“Počinjemo s otvorenom komunikacijom o tome kako se oboje osjećamo u emotivnoj vezi, ali i što osjećamo u sebi. Namjera je da slušamo i naizmjenično podijelimo barem jednu minutu zajedno”, rekla je.

Priznaje da je ovaj jednostavan trik promijenio putanju njezina braka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aston Simmonds (@aston_simmonds)

Aston je objasnila da su ona i njezin suprug Adam bili na rubu razvoda te da između obavljanja kućanskih poslova nisu stigli provoditi vrijeme zajedno.

Kad je došlo vrijeme za razgovor, bilo je riječ o plaćanju računa. I sve se tako odvijalo dok nisu otkrili trik s jutarnjom kavom.

“Jutarnja komunikacija nije samo spasila naš brak, već je i potpuno transformirala naš odnos. Zajednička petominutna pauza za kavu mnogo je više od samog kofeina. To je dnevna doza povezanosti, dubokog razgovora, ali i zabavnog načina da se dođe do istih tema”, priznala je Aston.

Pijete li vi prvu jutarnju kavu s bračnim partnerom?

NAJNOVIJE!