kada sotona ukrade vaš brak
Foto: Pexels

Sotona je otac laži i lažima želi da ukrade vaš brak. Njegova je namjera stvarati razdore i uništavati pojedince.

Najdraža suprugo,

Prošlo je nešto vremena otkako sam ti se toliko divio. Lakoća i udobnost kojom si omekšala prema meni, je osvježavajuća kao hladan jesenji zrak nakon dugog vrelog ljeta. Poštujem te.

Nakon dugo godina naše razdvojenosti, počeo sam da gubim nadu za našu budućnost, ali ja, onaj uporni, sa svojim privlačnim glasom i misterioznom moći sam te uvukao natrag. A ti, sa svojim otvrdlim srcem, ili uplakanim očima, si shvatila da sam ti opet potreban. Okrenula si se meni tražeći utjehu, i ja sam spremno prihvatio.

Bio sam tu cijelo vrijeme. Čekao sam te da mi se vratiš.

Zadivljuješ me znaš, sa svojim zakrvavljenim očima i gorućom vatrom koja juri tvojim venama. Volim kada se naljutiš na njega. On to zaslužuje. Opet te je izdao. Ne možeš vjerovati njemu kao meni; Ja te nikad neću izdati. Konstantno hranim tvoje varljive misli koje pale tvoju dušu i duh strašću koju samo ja mogu cijeniti. I zaista poštujem taj bijes koji se gradi unutar tebe, dok ga gledaš kako te mirno uništava.

PROČITAJTE: “Zaslužuješ boljeg muža!”: 8 laži koje vam Sotona šapće o vašem braku

Pomoći ću ti da se prisjetiš njegovih mana i podsjećat te svakom prilikom koju mi ​​pružiš.

Opet je pukao na tebe.

Radio je kasno po treći put ovog tjedna.

Ostavio je gomilu stvari u sobi.

Zaboravio je iznijeti smeće.

Travnjak nije pokošen.

Opet je vikao na djecu.

Potrošio je novac na nepotrebne stvari.

Njegove prljave čarape su razbacane po inače čistom podu.

Propustio je taj bitan sastanak.

Ostavio te je OPET da bi išao igrati golf s prijateljima.

Zaboravio je na godišnjicu.

Popis se nastavlja, previše je grešaka da bi svaku zapamtila. Ali to je u redu, najdraža suprugo. Ako me držiš blizu sebe, pamtit ću ja za tebe. Nikad ništa neću propustiti.

Volim kada si usredotočena na njegovo uništenje, kada ne možeš vidjeti ništa osim njegovih pogrešaka. Tvoja negativnost me hrani, njeguje i radujem se u tvojoj bijedi.

U posljednje vrijeme, tjerao sam te da uspoređuješ svoj brak s onima oko tebe i ti si mi tako pametno ugodila. Oni djeluju savršeno. Oni izgledaju sretno. Šapućem ti misli u uho koje ti ne daju mira. Mogla bi imati ono što želiš ako bi napustila svog muža. Ili bi se jednostavno mogla zabaviti sa strane, nitko ne bi saznao. Možeš ga varati, jer on to zaslužuje, nije bio baš dobar muž.

Zadovoljan sam tvojom sposobnošću da se neumorno zanimaš za druge muškarce. Često ne razumiješ svoju moć uvjeravanja, ali ja je shvaćam. Gledam te i uživam u tvojoj razigranoj strani. Sadim sjeme sumnje u tebi, koje čini da se pitaš flertuje li tvoj muž s drugim ženama. To će sjeme rasti dok te na kraju ne uvjerim da bi, s obzirom na svoj izgled, bio budala da ne švrlja okolo.

PROČITAJTE: Laž o braku u koju sotona želi da povjerujete

Moja zavodnička šaptanja te navode da se stalno svađaš s njim, najdraža suprugo, i tada sam najzadovoljniji tobom. Ispunjava me neopisivo radošću kada vidim kako ga režeš riječima za koje znaš da će otvoriti najdublje ožiljke. Dobar si borac, naučio sam te dobro. A kada se krivnja i žaljenje prikradu, podsjećam te da je tvoja ljutnja opravdana, te radiš ono što je potrebno kako bi preživjela. Mi to zovemo samo-očuvanje, i ti čuvaš sebe baš dobro.

Ne želim da me opet ostaviš, potrebno mi je da budeš blizu. Isprike tvog muža su površne, ali ti ih ne vidiš tako. Osjećam kako opet odlaziš i to me plaši. Potrebno je da znaš koliko te volim i koliko ne mogu podnijeti kada me isključuješ.

Vrati mi se najdraža suprugo.

Ostani blizu.

Potrebni smo jedno drugom.

S ljubavlju, od tvog najvećeg obožavatelja,

Sotona.

Autorica: Christina Suhan; Prijevod: Ivana R.