Unuka je otišla s djedom u kupovinu, a ono što je učinio ju je rasplakalo

Unuka je na internetu podijelila svoje dojmove nakon što je otišla s djedom u kupovinu. Tamo ju je naučio životnu lekciju koja ju je rasplakala.

Stariji nas često uče važnim životnim lekcijama. Sva mudrost koju su skupili tijekom godina može nam pomoći da počnemo cijeniti stvari koje su stvarno važne u životu, poput bliskih ljudi.

Nedavno je takav primjer postao viralan kada je unuka Alesha Nemechek odlučila podijeliti emotivnu priču o njezinom djedu koji je svima pokazao kako se i nakon dugih godina braka i dalje sjeća omiljenih stvari njegove supruge s kojima ju je, unatoč zdravstvenim poteškoćama, pokušao iznenaditi.

VIDI OVO: Djed pronašao pismo nakon ženine smrti, slomio se kada ga je pročitao

“Za sve vas koji ne znate, moj djed Joe ima 85 godina, u prekrasnom je braku s mojom bakom već 60 godina, ali sjećanje mu propada i postaje sve ‘sporiji’. Danas me zamolio da ga odvedem u Walmart jer je želio izaći iz kuće.

Zahvalna sam što me to pitao jer on ne bi smjeo voziti. Također sam mislila da bi bilo dobro za baku da na kratko ima kuću samo za sebe te da se ne mora brinuti o djedu na par sati”, započela je emotivnu poruku Alesha.

“Gledala sam ga s njegovim štapom u ruci, radio je sitne korake po Walmartu. Nisam imala pojma što mu je na pameti, mislila sam da želi na par sati izaći iz kuće, no gledajući što sve stavlja u košaru, primijetila sam da su to sve bakine najdraže stvari.

VIDI OVO: Djed je zamolio medicinsku sestru da pjeva – obitelj je ostala zapanjena

Uzeo je bocu njezinog najdražeg soka, pažljivo je odabrao vrećicu njezinog omiljenog grožđa, čak joj je kupio i malu pitu s limunom, a onda su mi oči zasuzile kada je nespretno krenuo prema cvijeću te izabrao buket u kojem je bilo najviše ljubičaste boje. Na putu kući inzistirao je da stanemo i uzmemo sendvič tako da ga baki možemo donijeti za ručak”, nastavila je.

“Svi možemo naučiti lekciju od djeda Joea”, zaključila je unuka.