Dječak posvjedočio cijelom razredu: “Moj heroj je Isus!”

Mali dječak hrabro je proglasio Isusa svojim herojem kada su ga o tome pitali u razredu. Iskoristio je priliku da svima ispriča što je Isus učinio.

Ponekad iskreno svjedočanstvo djece o njihovim vjerskim uvjerenjima može biti nadahnuće za sve nas. Takav je slučaj s dječakom koji se zove Kai Madison Bradford.

Zahvaljujući njegovoj majci Kristy, koja je podijelila prezentaciju svoga sina u razredu, znamo za ovu priču.

Vaš omiljeni heroj je …

Kaijev učitelj je predložio djeci da izaberu svoj omiljeni lik i govore o njemu u prezentaciji koju su trebali predstaviti ostalim učenicima.

Djeca su prezentaciji trebala dati naslov i govoriti u prvom licu, oponašajući lik koji je njihov superheroj. Kai je za naslov svoje prezentacije odabrao “Dobre vijesti”.

Dječak je započeo prezentaciju svojim kolegama iz razreda riječima: “Ja sam Isus Krist. Rođen sam u Betlehemu prije 2000 godina. Ja sam Sin Božji.” Svi su šutjeli i pozorno slušali dok su sjedili na podu učionice.

Kai je nastavio pričati o svom posebnom superheroju i s vremena na vrijeme pogledavao svoju prezentaciju kako se ne bi izgubio i nešto propustio: “Ja sam put, istina i život.” Dodao je i ostatak odlomka iz Evanđelja: “Nitko ne dolazi k Ocu osim po meni” (Ivan 14, 6).

“Umro sam na križu za tvoje grijehe”

Njegovo je izlaganje bilo kratko, ali je sabrao sve istine vjere u Krista. Ovaj heroj podijelio je sa svojim suputnicima razloge zašto je Isus za njega najveći heroj od svih.

On je to ovako objasnio: “Ja sam Heroj jer sam rođen kao beba, živio sam savršen život bez grijeha. Umro sam na križu za tvoje grijehe i uskrsnuo sam tri dana kasnije kako bi ti mogao imati vječni život sa mnom na nebu.”

Prezentacija je završila tako da je Kai, lagano podigavši ​​ruke, ponosno izjavio: “To su dobre vijesti!”

Njegova majka podijelila je snimku na svom Instagramu i komentirala kako je jako ponosna na svog sina jer većeg Heroja nije mogao izabrati. 

Video možete pogledati i ovdje.

Mnogi pratitelji i korisnici ove društvene mreže napisali su pozitivne komentare. Drugi komentiraju da bi upravo takvo obrazovanje trebalo promovirati u školama.

Nema sumnje da roditelji svoga sina odgajaju u kršćanskom duhu. Njihov bi nas primjer trebao inspirirati.

NAJNOVIJE!