NaslovnicaVijestiDošao je glumiti u seriju The Chosen kao nevjernik, no doživio je...

Došao je glumiti u seriju The Chosen kao nevjernik, no doživio je Duha Svetoga koji mu je promijenio život

Glumac Nick Shakoour je došao glumiti u seriju The Chosen kao nevjernik, no doživio je silu Duha Svetoga koja mu je promijenila život.

Nick Shakoour, jedna od zvijezda serije The Chosen (Izabrani), nije bio vjernik kada je prihvatio ulogu Zebedeja u popularnoj seriji. Međutim, kada se našao okružen kršćanima i uronjen u priču o Isusu, dogodilo se nešto nevjerojatno. Doživio je Duha Svetoga! Sada ne može prestati dijeliti svoje nevjerojatno svjedočanstvo!

Serijal The Chosen prati život i službu Isusa dok je hodao zemljom kao čovjek. Tvorci serije rade izvrstan posao oživljavanja likova spomenutih u Svetom pismu na ekranu na vrlo stvaran način.

Unatoč tome što je serija posvećena evanđelju, kreator i redatelj serije Dallas Jenkins fokusirao se na zapošljavanje najbolje osobe za svaku ulogu, bez obzira jesu li kršćani ili ne. Stoga su glumci i ekipa mješavina kršćana i nekršćana.

Nick Shakoour, jedna od zvijezda serije, odrastao je u kršćanskom okruženju, ali nikada nije osobno prihvatio Isusa. Preuzimanje uloge Zebedeja bilo je samo još jedan glumački posao za njega.

Glumački angažman u seriji je zauvijek promijenio njegov život

Međutim, Nick nije shvatio da će ta uloga imati dublji utjecaj na njegov život od običnog glumačkog angažmana. To je zauvijek promijenilo njegov život!

Unatoč tome što nije bio vjernik, Nick se našao okružen drugim vjernicima dok je čitao scenarij ispunjen Radosnom viješću. Ubrzo je počeo otkrivati snagu “ljudi iza kulisa koji su vjernici” te je počeo tražiti Boga kroz njihove prijatelje i krugove.

Serija The Chosen
Foto: Facebook

Tada se dogodio trenutak koji je potpuno promijenio život Nicka Shakooura. Trenutak kada je prvi put doživio Duha Svetoga!

“Sve se poklopilo prošlog rujna, kada sam bio pozvan na crkvenu konferenciju gdje sam se odjednom našao okružen gomilom ljudi… stavili su ruke na mene i počeli moliti”, prisjeća se Nick u izjavi za Christian Headlines. “Mogao sam osjetiti kako Duh Sveti ulazi u mene i prožima moje tijelo.”

Ovo nevjerojatno iskustvo dovelo je Nicka do susreta s Isusom i zauvijek promijenilo srce zvijezde serije The Chosen.

“Sve je bilo novo.”

“To je bilo kao da sam dobio potpuno novo tijelo – sve je bilo novo”, rekao je. Također je objasnio da je to iskustvo promijenilo njegov život. “Bila je to velika promjena.”

Sada biti jedna od zvijezda serije The Chosen nema nikakve veze sa slavom ili svjetskim uspjehom. To je donijelo Nicku Shakoouru odnos s Isusom i svjedočanstvo koje može nadahnuti i ohrabriti druge.

“Oduševljen sam onim što se dogodilo”, rekao je. “Serija je bila blagoslov i volio sam glumiti u njoj, ali definitivno je to bio kanal o kojem ne mogu prestati govoriti.”

Kakav je blagoslov pronaći Isusa tijekom rada na ovoj nevjerojatnoj predstavi. No, priča Nicka Shakooura je više od samo nevjerojatnog svjedočanstva. To je također dokaz snage molitve!

Nick je kasnije otkrio da je glavni građevinski radnik za seriju The Chosen molio da barem jedan od nevjerničkih glumaca prigrli vjeru.

“Rekao je: ‘Okupili smo se kao građevinska ekipa i molili smo se da jedan od glumaca primi Duha Svetoga i postane sjeme koje će širiti evanđelje'”, objasnio je Nick.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare