Beba Mia oteta u Njemačkoj: Majka je ubijena

Beba stara svega pet tjedana je oteta u Njemačkoj. Ubijena majka je pronađena u rijeci, a još uvijek traje potraga za bakom Marinom.

Njemačka policija pronašla je i spasila bebu Miju staru samo pet tjedana, kojoj su majka i baka ubijene, a ona potom oteta.

Tijelo njezine majke Margarite (27) pronađeno je 7. ožujka u rijeci Rajni, a policija je odmah zaključila da se radi o ubojstvu jer je na tijelu imala ozljede.

Odmah je krenula potraga za bakom Marinom (51) i bebom, a djevojčica je pronađena tek u srijedu, 13. ožujka.

Za bakom Marinom, za koju se vjeruje da je ubijena, se i dalje traga.

Policija je uhitila Ruskinju i Nijemca zbog sumnje da su oteli bebu, a sumnjiče ih se i za ubojstvo Mijine bake i majke, koje su porijeklom iz Ukrajine.

Ne zna se kada je Margarita stigla u Njemačku, ali ni gdje se mala Mia sada nalazi nakon što je spašena od otmičara.

Mediji javljaju da su Margarita, Marina i malena Mia posljednji put viđene početkom ožujka u jednom restoranu. Tamo su, vjeruje se, ručali sa ženom iz Waldorfa koja im je, prema riječima Marine prijateljice, ponudila pomoć oko njemačkih papira, s obzirom na to da su Marina i Margarita izbjeglice iz Ukrajine.

Margarita je u Njemačku stigla iz Harkiva. Radila je, između ostalog, i kao slastičarka. U Njemačku je stigla iz Slovačke, gdje je prethodno bila s majkom u prihvatilištu za izbjeglice.

NAJNOVIJE!