Pastor optužen da je imao seks s tinejdžericom više od 100 puta dok je bio njezin zakonski skrbnik

Žena iz Indiane bila je prisiljena imati seks više od 100 puta kao tinejdžerica sa svojim pastorom, koji joj je bio zakonski skrbnik.

“U ovome nikada nisam izgubila vjeru u Boga. Izgubila sam vjeru u čovječanstvo kada je riječ o jednostavnom slijepom povjerenju u ljude”, rekla je Lily Masterson o svom iskušenju.

Lily je policiji u veljači rekla da je pastor Errol Wright imao seks s njom otprilike tri puta tjedno od njezine 15. do njezine 18. godine, kada je bila udomljeno dijete pod skrbništvom pastora i njegove žene.

Pastorov profil je izbrisan s web stranice Community Christian Church, ali stranica u predmemoriji prikazuje ga sa suprugom i dvije kćeri s kojima je Lily živjela dok je ona bila dio njegove obitelji.

Lily je počela pohađati crkvu kada je imala 15 godina

Rekla je da je u početku bila sretna kada su Wright i njegova supruga pristali biti njezini udomitelji.

“Bila je to crkva, njega su svi slušali”, rekla je. “Svi su ga voljeli.”

Tvrdi, međutim, da je “bio poput čudovišta, samo se skrivao naočigled.”

Lily se prisjetila kako je jednom otišla na odmor s pastorom na njegovu rodnu Jamajku i kako ju je natjerao na seks s njim u istom krevetu u kojem je spavao sa ženom.

“Poslao je svoju ženu da ode u dućan s djecom samo da se poseksa sa mnom u istom krevetu u kojem je spavao s njom”, rekla je.

Wright ju je kasnije navodno odveo u trgovinu i prisilio da uzme tabletu za jutro poslije.

Rekla je da joj je Wright, kada je napunila 16 godina, kupio telefon, auto i druge stvari te čak obećao da će zbog nje ostaviti svoju ženu, no to se nikada nije dogodilo.

Napustila udomiteljsku obitelj kada je postala punoljetna

Izbezumljena žena rekla je kako je čim je navršila 18 godina napustila Wrightov dom, ali se borila zbog traume koju je pretrpjela zbog pastorovog zlostavljanja.

“Bilo je poput duha. Nikad nije nestajalo. Uvijek je bilo tu, gdje god sam išla”, rekla je.

Masterson se prisjetila kako se počela drogirati i na neko vrijeme ostala beskućnica nakon što je odustala od studija na Sveučilištu Evansville.

“Samo sam željela umrijeti. Nisam shvaćala koji je smisao života u ovom svijetu. Stvarno nisam”, rekla je. “Bila sam jako depresivna dugo vremena.”

Wright se suočava s četiri kaznena djela nedoličnog seksualnog ponašanja s maloljetnicom i kaznenim optužbama za zavođenje djece i nagovaranje djece.

NAJNOVIJE!