Reper uputio javnu ispriku jer je predstavio sebe kao Isusa

Reper Lil Nas X uputio je javnu ispriku zbog reakcija objavljivanja svog posljednjeg singla, “J. Christ”, u kojem sebe predstavlja kao Isusa.

“Znam da sam ovaj put jako zabrljao”, rekao je reper, čije je puno ime Montero Lamer Hill, u videu na Instagramu.

“Mogu se ponašati nesmetano koliko god želim, ali to je definitivno uzelo mentalni danak na mene. Nisam neki zli demonski tip koji pokušava uništiti svačije vrijednosti i takve stvari. To nisam ja.”

Prošli tjedan, Hill je objavio glazbeni video za pjesmu “J Christ” u kojem sebe predstavlja kao Krista, implicirajući da se njegov povratak u karijeru može usporediti s uskrsnućem. Glazbeni video također sadrži biblijske slike kao što su Jakovljeve ljestve i Noinu arku. Video završava citiranjem 2. Korinćanima 5,17.

Foto: X.com

Nakon objavljivanja glazbenog spota, Hill je dobio teške kritike od strane kršćanske zajednice, uključujući frontmena Skilleta Johna Coopera koji je pozvao Hilla na pokajanje, te od kršćanskog repera Brysona Graya koji je pozvao kršćane da ukore repera umjesto da jednostavno ignoriraju njegovo ponašanje.

U svom videu isprike, Hill je rekao da razumije da je religija “vrlo osjetljiva tema za mnoge ljude”, ali je ustvrdio da se “nije namjeravao rugati”.

NAJNOVIJE!