Postoji virus koji je opasniji od koronavirusa

Postoji virus koji je opasniji
Foto: Pixabay

Ako ne želimo biti vječno zaraženi od grijeha i provesti vječnost u paklu, sada je prilika da u pokajanju dođemo Gospodinu i predamo Mu svoj život.

Posljednjih nekoliko tjedana posvuda se širi strah od koronavirusa. Ljudi se boje da se ne bi zarazili. Mnogi su unaprijed pohrlili u ljekarne da kupe maske i sredstva za dezinfekciju. Svake godine pojavi se neki novi virus kojim se mnogi zaraze, a neki od njega, nažalost, i umru. Koronavirus jedan je od takvih.

Najsmrtonosniji virus na svijetu

Od davnina postoji virus koji je najsmrtonosniji na svijetu. Da, GRIJEH utječe na čitavo čovječanstvo. David kaže u psalmu 51: “u grijehu me zače majka moja”. Poslanica Rimljanima 6, 23 kaže da je plaća grijeha smrt, odnosno vječno odvojenje od Boga.

Kada nas nešto jako boli, odmah idemo liječniku. Za grijeh odavno znamo najboljeg Liječnika i lijek koji je besplatan, a jesmo li ga koristili? “… dar Božji jest život vječni u Kristu Isusu, Gospodinu našem.” (Rimljanima 6, 23). Pakao je moguće izbjeći samo ako dođe do pokajanja, priznanja grijeha i prihvaćanja Isusa Krista kao Spasitelja i Gospodina.

Potreban nam je Isus da nas izliječi

Najbolje što čovjek može učiniti jest pozvati Isusa u svoj život. Isus je spreman očistiti nas od svakog bezakonja; spreman je dezinficirati naše srce. Njegov život u nama pomoći će nam razviti otpor prema uobičajenom grijehu. Na kraju će ti grijesi otpasti iz našeg života, a mi ćemo postati slični našem uzoru, Gospodinu Isusu Kristu.

Ako ne želimo biti vječno zaraženi od grijeha i provesti vječnost u paklu, sada je prilika da u pokajanju dođemo Gospodinu i predamo Mu svoj život. Sada se izmirimo s Njim, a Njegova krv će nas dezinficirati od najsmrtonosnijeg virusa. Ne odgađajmo to za sutra. Možda više neće biti prilike!

PROČITAJTE JOŠ: