Zabrinuta majka je otišla provjeriti svog sina koji se bori s koronavirusom. Ugledala je nešto predivno – njezin bolesni sin je čitao Bibliju. 

Većina se majki jako brine za zdravlje svoje djece. Čak i najmanje vrućice mogu nagnati majke da ostanu budne cijelu noć kako bi osigurali sigurnost svoje djece. To vrijedi posebno tijekom ovakvih nesigurnih vremena zbog koronavirusa. Mnoge su majke posebno oprezne kada je riječ o zdravlju svoje djece. 

Joy Mendoza je jedna takva majka. Kada je njezin sin Titus počeo pokazivati simptome koronavirusa ona je bila jako zabrinuta. Zajedno sa suprugom molila se za sigurnost svog sina. 

Titusova obitelj
Foto: Facebook

Kada je Joy odlučila provjeriti kako je njezin sin, vidjela je nešto predivno. Ova majka šestero djece je vidjela kako njezin bolesni sin čita Bibliju. 

„Kada sam opet otišla provjeriti kako mu je vidjela sam ga kako čita Bibliju. To mi je poslalo vrlo važnu poruku“, rekla je Joy. 

VIDI OVO: Dječak koji je ozdravio od koronavirusa naklonio se medicinskoj sestri u znak zahvalnosti

Titus je podijelio citat koji je čitao – Psalmi 103,8. Tada je objasnio da ga je taj citat uvjerio da će se Bog pobrinuti za njega. 

Psalam 103,8: „Milosrdan i milostiv je Jahve, spor na srdžbu i vrlo dobrostiv“.

Tada je Joy naučila nešto vrlo važno – važnije je biti zabrinut za duhovno zdravlje djece. 

Titus woke up with a fever, sore throat, and a headache. I also checked his oxygen level and it was between 91 and 93….

Objavljuje Teach with JoyUtorak, 25. kolovoza 2020.

„Ponekad se brinem za moju djecu zbog COVID-19 (i drugih bitki s kojima se suočavaju), ali me je Bog kroz Titusa podsjetio da je važnije biti zabrinut za duhovno zdravlje moje djece. Poznaju li zaista Isusa? Imaju li osobnu vezu s Njim? Ako ju imaju, bez obzira što im se dogodi, bit će u redu. Imaju najveću sigurnost… duhovnu sigurnost“, dodala je Joy. 

Na svu sreću, Titus se sutradan oporavio. Vrućica je nestala te je normalno disao. Zaista, Bog se pobrinuo za Svog voljenog sina.