Žena je rodila za vrijeme sudara, no u autu nije mogla pronaći bebu

Put jedne obitelji iz Georgije pretvorio se u noćnu moru kada su imali sudar na putu u bolnicu. Trudna je majka tako rodila u automobilu, a kasnije u njemu nije mogla pronaći svoju bebu. 

Majka žene koja je rodila bila je za volanom svog automobila u ponedjeljak u jutro te je žurila u bolnicu sa svojom kćeri koja je rađala i s njezinim jednogodišnjim djetetom. 

Cesta je bila jako mračna i mokra, a dok je ona pokušavala skrenuti, njezin je automobil počeo klizati cestom, udario je branik i stup te se u konačnici zabio u zid. 

Policajci Cepeda Huff, Daniel Bride i Matt Madden došli su na mjesto nesreće. 

„Rodila sam u autu“, rekla im je uspaničena žena. 

VIDI OVO: Mislila je da ima bubrežni kamenac, a onda je rodila bebu

Policajci su počeli tražiti bebu koristeći ručne svjetiljke. Gledali su posvuda oko automobila. Policajac Huff je pretraživao automobil te je pronašao bebu ispod sjedala gdje je majka rodila s pupčanom vrpcom još spojenom. 

Na snimci s policijske kamere se čuju žene kako zahvaljuju Bogu jer im je policija pomogla pronaći bebu. Bilo je zaista pravo čudo što je beba pronađena usprkos mraku. Policajac je tada jako nježno uzeo bebu te je otišao s njom u bolnicu. 

Bogu hvala za ovo čudo i za policajce koji su uspjeli pronaći bebu. Beba je, zajedno s obitelji, u bolnici te je stabilno.