Znanstvenica koja tvrdi da je umrla i posjetila raj otkriva što je vidjela tijekom tog iskustva

„Netko me je držao i tješio i uvjeravao da je sve u redu, bez obzira na to hoću li preživjeti ili umrijeti“

Znanstvenica koja tvrdi da je umrla nakon što je doživjela tešku nesreću i posjetila raj otkriva što je vidjela tijekom tog iskustva.

Cijeli život Dr. Mary Neal bio je potresen kada se našla zatočena ispod 2 i pol metra burne vode dok se vozila kajakom 1999. u Chileu – to ju je iskustvo, kaže, zapravo ubilo te je posjetila raj – i vratila se.

Neal, ortopedska kirurginja iz Wyominga koja je napisala novu knjigu: Seven Lessons From Heaven: How Dying Taught Me to Live a Joy Filled Life (Sedam lekcija iz raja: kako me je smrt naučila da uživam u životu), nedavno je za portal Faithwire opisala svoje iskustvo i otkrila iznenađujuće načine kako je to iskustvo promijenilo njezine stavove u životu i percepciju.

Prije svoje nesreće, Neal je bila doktorica i znanstvenica koja se deklarirala kao kršćanka. No ono što je uslijedilo – njezin navodni posjet raju i razgovor s Kristom – sve je promijenio.

„Vozili smo kajak na dijelu rijeke poznatom po svojim vodopadima,“ objasnila je, „kada sam se približila vrhu vodopada shvatila sam da stvari neće dobro proći za mene.“

Za nekoliko sekundi našla sam se potpuno prekrivena vodom te sam iskusila ono što se zove „radikalan okret u vremenu i dimenziji“. Odjednom, uslijed tog utapanja, osjetila je neizmjernu ugodu.

„Netko me je držao i tješio i uvjeravao da je sve u redu, bez obzira na to hoću li preživjeti ili umrijeti“, rekla je, dodajući da je znala da ju je to Isus tješio, „Tada mi je cijeli život proletio pred očima, a to je bio samo dio ovog nevjerojatnog iskustva.“

Na kraju, rekla je da ju je to iskustvo izazvalo. Kao znanstvenica, Neil je željela odbaciti sve to kao nemoguće, ali je ubrzo shvatila da je Bog itekako stvaran.

„Postojanje Boga je sada u svakom mom udahu“, rekla je, „A Božja je prisutnost dio svake moje misli.“

IZVOR:Faithwire

NAJNOVIJE!