ISUS ILI SOTONA? Mladić je na Facebooku napravio eksperiment s kršćanima i došao do podataka koji su ga šokirali

Mladi Jacob Dufour je s jednim biblijskim stihom na Facebooku napravio eksperiment s kršćanima i došao do podataka koji su ga šokirali.

Jesi li sljedbenik Gospodina Isusa Krista? Što ti misliš što je kršćanstvo? Hoćeš li čitati Bibliju svaki dan? Ili samo slijediti materijalne stvari i posjedovati stvari koje očekuješ da će ti veličanstveni kralj možda dati?

Isus je umro kako bismo mi mogli biti bogati i da nam život bude lagan? Ne! Jacob Dufour je na Facebooku napravio istraživanje s jednim biblijskim stihom: “Ako se dakle ti pokloniš preda mnom, sve će biti tvoje” (Luka 4, 7) kako bi vidio koliko kršćana može razaznati je li ovaj stih od Isusa ili Sotone.

Iznenađujuće, 96,5% “tobožnjih kršćana” vjeruje da je stih došao od Isusa, s pogrešnim shvaćanjem da će Isus svojim sljedbenicima dati sva svjetovna dobra poput novca i bogatstva.

Samo 3,5% kršćana je ispravno odgovorilo i istaknulo da je stih bio od Sotone i da se treba izbjegavati kušnje čitajući Bibliju! Budite na oprezu! Isus je umro da bismo mi mogli imati vječno spasenje! Ne novac, ne materijalne stvari, ne imanja, samo vječni život!

Biste li vi mogli razlučiti između citata od Sotone i citata od Isusa? Bili biste iznenađeni koliki ne mogu. Podijelite!

NAJNOVIJE!