Bog je donio ogromnu pješčanu oluju da oslobodi obraćenike s islama od militanata koji su ih progonili.

Bibles for Mideast (Biblije za Bliski Istok) tvrdi da je njihova organizacija upravo završavala masovno krštenje 50 novoobraćenih kršćana, kada su militanti okružili njihov autobus i počeli pucati, prenosi Charisma News.

“Oko 50 ljudi, uključujući obraćenike koji su se trebali krstiti, su prisustvovali obredu. Svi smo se vozili u autobusu. Nakon službe krštenja i molitvi, svi smo se ušli natrag u autobus da se vratimo kućnoj crkvi za bogoslužje i Večeru Gospodnju. Autobus je krenuo. Odjednom su nas stigli militanti u tri ili više vozila i počeli su pucati u nas”, rekao je novi vjernik.

Novi obraćenici i njihove vođe su se plašili najgoreg.

“Odjednom smo ugledali ogromnu pješčanu oluju iza našeg autobusa. U početku svi smo se uplašili oluje. Mislili smo da se nećemo izvući i da će nas militanti zarobiti. Ali slava Bogu! Slavu Bogu ponovno i ponovno!

Svi smo osjetili kako se Gospodin Isus Krist pojavio u oluji kao Moćan i Predivan Čovjek, koji nam je pružao svoje zaštitničke i mile ruke s lijepim osmijehom. Isus nas je spasio. On sam je prepriječio put militantima u obliku pješčane oluje.”, stoji u izvještaju organizacije.

Bibles for Mideast je služba koja dijeli Riječ Božju ljudima u potrebi.

IZVORCharisma News