Dnevna molitva za vašu djecu
Foto: Unsplash

Dnevna molitva koju danas možete izmoliti za vašu djecu!

Dragi Bože,

Još je jedan dan pred nama i još jednom, želim predati svoju djecu, koji jako volim, u Tvoje ruke. Jer znam da je to najbolje mjesto gdje mogu biti. Hvala Ti za sve što imaš isplanirano za njih, za ovan dan, za cijelo ovo razdoblje naših života.

Molim Te za mudrost i upravljanje u cijelom njihovom danu, da im daš razumijevanje koje nadilazi njihove godine. Molim Te da ih podsjetiš koliko ih voliš. Molim se da nađu sigurnost i povjerenje u Tebe, znajući da Ti mogu potpuno vjerovati.

Molim da nad njih siđe Tvoj mir. Molim da njihov dan ispuni radost i sreća. Molim da im daš snagu i hrabrost za izazove koji su pred njima, uz odvažnost i smirenost koja može doći samo od Tvog Duha.

Molim te da ih naučiš koji su Tvoji načini, da im pomogneš da poštuju druge, da idu Tvojim putem, da imaju želju naučiti Tvoju riječ. Daj im duha suosjećanja i želju da gledaju iznad vanjskog izgleda i dublje u nečije srce.

Molim da otkriješ sve što je loše, da ih obnoviš i da im oprostiš ako što loše učine. Molim Te da ih zaštitiš od osjećaja osude i sama, te da ih obaviješ Svojom nadom i milošću. Molim Te da ih okružiš prijateljima i vođama koji će ih dovoditi bliže Tebi.

Amen.

Autorica: Debbie McDaniel; Prijevod: Mislav U.; Izvor: Ibelieve.com

Ostale molitve možete pročitati na ovom linku!