U vrijeme kada obitelji ne smiju posjećivati svoje bližnje u bolnici, jedino što možemo jest moliti se za njih od kuće. To je učinio i 4-godišnji Owen. 

Owenova obitelj je pala u tešku situaciju, koronavirus je zarazio njegovog ujaka, ujnu, rođaka, baku i djeda. 

„Svi četvero smo imali različite tegobe“, rekao je Bob Paulus, Owenov ujak, „Mogli smo primijetiti da je meni bilo nešto slično kao mojoj mami, a moja žena je imala nešto slično mome tatu, ali u to vrijeme nismo mogli povezati sve točke“.

9. travnja je Owenova majka, Brandee Hanes, objavila fotografiju svog sina. Pred njim je bila hrpa igračaka, a on je sjedio za staklenim stolom pognute glave i sklopljenih ruku te je molio za svog djeda, Chucka Paulusa, koji je bio na aparatima za održavanje života i u komi nakon što je proveo mjesec dana u bolnici.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157103181207963&set=a.331499352962&type=3

VIDI OVO: Dječak (12) koji je imao srčani udar se čudesno oporavio nakon molitve

Hanes je napisala: „Dan 21: prošlo je 3 tjedna od početka ove noćne more. Nešto o mami i Bobu: otišli su kod liječnika te su ponovno testirani. Negativni su na aktivni virus, ali su pozitivni na antitijela“. 

Napisala je nešto i o svom tati, Chucku: „Danas je tata stavljen na 24-satnu dijalizu. Stanje bubrega mu se poboljšalo. Nadamo se da će tako nastaviti. Sve ostalo je nepromijenjeno. Nema više vrućicu te je stabilno. Nastavit će mu davati lijekove za razrjeđivanje krvi kako bi spriječili dodatno zgrušavanje. 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157137959837963&set=a.331499352962&type=3

Ponovno, svima zahvaljujem za molitve i ljubav. Ako možete, izmolite još nešto i za unučad. Oni znaju da im je djed jako bolestan i jako im nedostaje“. 

VIDI OVO: Fotografija dječaka koji moli na ulici obilazi svijet

Dodala je: „Tata je veliki fan Ohio State-a, ali i jako teško čuje, pa smo rekli medicinskim sestrama da ga pozdravljaju sa OH, a on će odgovoriti sa IO ako bude mogao. Na taj način će znati da smo u kontaktu s njima, jer inače ne bi znale kako ga pozdraviti na pravi način“. 

Nedavno je Hanes objavila da se stanje njezinog oca poboljšalo te je to nazvala pravim blagoslovom. Svima je dodatno zahvalila na molitvama i ljubavi. 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157145606522963&set=a.331499352962&type=3

Chuckova supruga Nancy je ponudila nekoliko mudrih riječi za sve koji prate njihovu priču: „Čujemo previše loših vijesti, a premalo priča o uspjehu, a ima ih. Kao što Biblija kaže, i ovo će proći“. 

Pomolimo se za ovu obitelj, ali i sve druge obitelji u svijetu koje pate zbog ove bolesti.