Isuse, izliječi nas!

Isuse, izliječi nas!

Molimo Gospodina da, usred globalnog širenja koronavirusa, bude milostiv i daruje nam svoju iscjeljujuću ljubav.

“Dobrostiv je Gospodin i pravedan, pun je sućuti Bog naš. Gospodin čuva bezazlene: u nevolji bijah, on me izbavi.” (Psalam 116, 5)

Jeste li obeshrabreni, tjeskobni ili umorni? Nije vam svejedno zbog onoga što vidite, čujete ili prolazite. Sad je prava prilika da padnete na koljena i razvijate vaš odnos s Bogom. Upoznajte Ga bolje, dublje, više kroz Njegovu Riječ i molitvu.

Jedna je stvar intelektualno znati da je Gospodin vaš Liječnik, ali živjeti to posve je druga stvar.

VIDI OVO: Bogu je sve moguće!

Predajte vašu situaciju u Njegove ruke. Molitva u nastavku vam može pomoći u tome.

Dragi Isuse, obilazio si gradove i sela propovijedajući Evanđelje o Kraljevstvu i liječeći svaku bolest i nemoć. Po Tvojoj zapovijedi, bolesnici su ozdravljali. Pomozi nam sada, usred globalnog širenja koronavirusa, da iskusimo Tvoju iscjeljujuću ljubav.

Liječi one koji su zaraženi koronavirusom. Neka im se povrati snaga i zdravlje kvalitetnom medicinskom skrbi.

Izliječi i nas od straha koji se sve više širi kako broj zaraženih raste. Izliječi nas i od našeg ponosa, jer često mislimo da nismo ranjivi sve dok nevolja ili bolest ne pokuca na vrata. Izliječi nas od svakog grijeha koji nas želi odvojiti od Tebe. Približi nas k Sebi!

Blagoslovi sve čiji su najmiliji umrli od virusa. Dok se brinu, tuguju i žale, brani ih od bolesti i očaja. Neka uživaju Tvoj mir i snagu. 

Blagoslovi liječnike, medicinsko osoblje, istraživače i znanstvenike koji žele pomoći oboljelima i koji se izlažu riziku u tom procesu. Neka uživaju Tvoju zaštitu i mir.

VIDI OVO: Molitva protiv koronavirusa: Pomoć je naša u imenu Gospodina!

Blagoslovi vođe svih naroda. Daruj im mudrosti i volje da se istinski brinu za dobrobit ljudi kojima trebaju služiti. Pomozi im da iznađu dugoročna rješenja koja će pomoći u pripremi ili sprječavanju epidemija. 

Gospodine, pomozi nam da naš pogled držimo na Tebi, da izdržimo i ustrajemo u svakom novom danu. Umjesto tjeskobe, daruj nam svoj mir. Hvala Ti i slava za sve, amen!