Bogu je sve moguće!

0
Bogu je sve moguće!
Foto: mocah.org

Kakva god je vaša situacija, upoznajte ju s Bogom koji se specijalizirao za nemoguće situacije.

Život zna biti težak. Ali bez obzira gdje se nalazite ili s čime ste suočeni, Bog vam želi pomoći!

Ne čudi nas što se Isusovi sljedbenici upravo sada suočavaju s velikim problemima. Biblija nam kaže da će “u posljednjim danima nastat teška vremena” (2. Timoteju 3, 1). Ali ti i ja možemo proći kroz teška vremena ako imamo vjeru. Kako to postići kada nam se čini da je naša situacija preteška? Evo tajne: kada spojite svoje probleme s Božjom snagom, ništa nije nemoguće!

VIDI OVO: Bogu ništa nije previše teško

U Bibliji čitamo o ljudima koji su se suočili s nemogućim situacijama, poput Mojsija na rubu Crvenog mora ili Daniela u jami gladnih lavova. Bez sumnje, te su situacije bile grozne. Ali ovdje treba naučiti nešto vrlo važno: kada se “nemoguće” susreće s Bogom, moramo promijeniti mišljenje i reći: “S Bogom je sve moguće!”

Bog može učiniti puno više od onoga što mi možemo pitati ili misliti. Jeste li danas suočeni s nemogućom situacijom? Možda je to u vašem braku, obitelji, financijama ili fizičkom zdravlju. Kakva god je vaša situacija, upoznajte ju s Bogom koji se specijalizirao za nemoguće situacije. Kao što je Isus rekao u Marku 10, 27: “Ljudima je nemoguće, ali ne Bogu! Ta Bogu je sve moguće!”

VIDI OVO: Je li istina da je s Bogom sve moguće?

Umjesto da gledate “nemoguće” pred sobom, vjerujte da je Bog dobar, da se uvijek brine za vas i da će vam pomoći u vašoj teškoj situaciji. Nastavite čitati Božju Riječ i budite poslušni onome što govori. A kada zakoračite u vjeri, vjerujte da će On pružiti upravo ono što vam treba u tom trenutku.