Justin Bieber je upravo objavio svoju prvu kršćansku pjesmu pod nazivom ”Holy” (Sveti) za koju je snimio i spot u suradnji s Chance The Rapper. Tom pjesmom kaže da je započeo novu eru u svojoj glazbenoj karijeri.

Refren pjesme ”Holy” govori o žeđi za Bogom te hitanju Njemu koji je svet. Nakon premijere spota na YouTubeu, fanovi su odmah pohvalili pjevača. U komentarima su napisali kako ih pjesma nadahnjuje i daje im hrabrosti usred trenutne pandemijske krize.

Korisnik Ahmed Ali podijelio je kako je bio depresivan u kućnoj karanteni, ali čuvši Justinovu novu pjesmu, odmah se oraspoložio.

Druga korisnica, Marina Ferguson, napisala je: „Nisam religiozna osoba, ali moram priznati da je ovo stvarno dobra pjesma. Bila sam pred suzama. Priča iza toga je vrlo lijepa, mislim da su dobro odradili posao i volim Justinov vokal. On je dobar. Mala promjena u odnosu na njegovu nedavnu glazbu. To je kao kad je bio mlađi, gotovo takav stil glazbe, smirujući, ali privlačan.”

VIDI OVO: Justin Bieber je napokon postao iskren u vezi svoje vjere (VIDEO)

‘Holy’ je emotivna pjesma koja slavi vjeru i nadu u Boga. I kroz spot i kroz tekst jasno je da Justin želi pokazati svoju duhovnu stranu o kojoj otvoreno i rado govori.

Postoji velika mogućnost da bi uskoro mogao izaći i novi album najavljen ovom pjesmom koji će biti u stilu ‘novog Justina’.

Reakcije njegovih fanova su pozitivne i zapravo nitko nije toliko iznenađen s temom kojoj se Bieber okreće u novoj glazbi jer sve češće stavlja fokus na svoju vjeru u Krista.

Pogledajte Justina Biebera u spotu za pjesmu ”Holy”!