Molitva za Hrvatsku i cijeli svijet

Molitva za Hrvatsku i cijeli svijet

Dragi Bože, dopuštaš nam da živimo ovaj zemaljski život u predivnoj državi. Svaka naša regija je prekrasna i posebna. Hvala Ti za tu milost.

Najveća nam je utjeha da si Ti uvijek s nama. I u miru i u nevoljama. Na Galilejskom moru pokazao si da si Gospodar nad nemirnim vodama. Tebi se pokoravaju i vjetar i valovi. Vjerujemo da si Gospodar i nad svim prirodnim katastrofama.

VIDI OVO: Zabrinuti ste zbog koronavirusa? Ova molitva vam može pomoći

Molimo Te da, usred teške zdravstvene situacije, našu zemlju ne pogađaju dodatne nevolje. Molimo Te da zaustaviš sve katastrofe koje nam prijete i smiriš situaciju koja nas je snašla zbog potresa i koronavirusa. Isto tako, molimo Te da blagosloviš sve zemlje svijeta u kojima je teška situacija zbog koronavirusa. Ti vidiš koliko Te trebamo i molimo da budeš i dalje milostiv nama, malim ljudima. Pomozi da iz svega izvučemo pouku: da si Svemoguć i Svevišnji, Vladar nad vladarima, Onaj kome se trebamo pokloniti i služiti, ljubiti više od svega.

Neka se svi ljudi u Hrvatskoj i svijetu okrenu Tebi, neka te priznaju za svoga Spasitelja i neka žive u poslušnosti Tebi do kraja života. Amen!