Par za 2 godine smršavio 115 kila, a u teretanu nikada nisu išli

Par iz Engleske je za dvije godine smršavio nevjerojatnih 115 kilograma. Nikada nisu išli u teretanu, no odlučili su promijeniti prehranu. 

Jess Levett (29) i Nick Todd (40) je par iz Aylesbury Valea iz Engleske koji se upoznao na fakultetu. Nedugo po ulasku u vezu, počeli su skupa jesti, pa su grickalice, gazirani sokovi i brza hrana svakodnevno bili na njihovoj trpezi.

Kada god bi ogladnjeli, kuhanje zdrave hrane su uvijek isključivali kao opciju, pa su svoje obroke naručivali iz restorana brze hrane.

Međutim, situacija se počela mijenjati  kada je Jess jednom prilikom pokušala odjenuti svoju staru haljinu.

– Kada sam vidjela da mi haljina veličine 24 ne odgovara, znala sam da moram učiniti nešto sa svojom kilažom – rekla je ova žena.

VIDI OVO: Vježbe za mršavljenje: 7 najboljih vježbi za gubitak kilograma

Promijenili su način života i prehrane

Jess je odlučila svoju nezdravu prehranu zamijeniti zdravom te redovno posjećivati grupu podrške za pretile osobe, koje žele smršaviti. Ubrzo je nagovorila i Nicka da joj se pridruži, kako bi jednom drugom davali podršku.

Početkom 2018. par je iz korijena promijenio svoj način života i prehrane. Nick se vratio ragbiju, koji je prestao trenirati zbog posla, a Jess je ponovo mogla odjenuti svoju staru haljinu.

– Osjećamo se ponosno što smo postigli ovoliki uspjeh. Riješili smo problem s hranom i fokusirali smo se na zdravu prehranu. Do sada smo bez vježbanja i odlaska u teretanu došli do željenih rezultata – rekao je ovaj bračni par.

VIDI OVO: Kako smršaviti 10 kilograma u mjesec dana?

Više nikada ne bi mogli jesti brzu hranu

Oni ne kriju samopouzdanje koje su dobili, pa kažu da više nikada ne bi mogli jesti hranu koja im je nekada bila svakodnevnica.

– Nikada nismo osuđivali jedno drugo i zato smo zajedno i uspjeli u ovome – rekla je Jess.

Kako izgleda njihova prehrana sada?

Nezdravu hranu koju su ranije svakodnevno jeli, zamijenili su raznolikim i zdravim obrocima. A kako kažu, sada uživaju u tome da svoje obroke zajedno pripremaju kod kuće.

Jess:

Doručak: Jogurt, maline i grožđe pomiješani s jogurtom

Ručak: Tjestenina sa svinjetinom

Večera: Lazanje ili kineska hrana

Užina: Voće, žitarice ili jogurt

Nick:

Doručak: Grejp, jabuka i jogurt

Ručak: Salata s mesom ili tjestenina

Večera: Piletina ili riba s rižom

Užina: Voće, jogurt i žitarice

NAJNOVIJE!