Jade (23) je te noći, u 33. tjednu trudnoće spavala, kada je probudio lavež psa Lole. Tek tada je shvatila da krvari i da joj je pukao vodenjak, što su dva uobičajena simptoma pobačaja.

Odvezli su je bolnicu gdje su se liječnici borili da spase život nerođene bebe, a samo osam tjedana kasnije, Jade je carskim rezom rodila dječaka Olivera.

Ova mlada mama vjeruje da je bliska veza sa stafordskim bull terijerom razlog zbog kojeg je dječak preživio.

“Najprije nisam shvatila što se događa kada nas je Lola probudila. Mislila sam da sigurno laje zbog nečega vani, a onda sam shvatila da laje na mene. Tada sam ustala da vidim što se događa i shvatila da krvarim. Liječnici su mi tada rekli da , da nisam došla u bolnicu, porodila bih se te noći, a tko zna bi li beba to preživjela. Moglo bi doći do raznih komplikacija, a Oliver bi svoj život sigurno započeo u inkubatoru “.

Jade kaže da se možda ne bi ni probudila da nije bilo Lolinog laveža jer nije osjećala nikakve bolove.

“Možda bih to prespavala, a posljedice bi bile užasne. Ne znam je li Lola otkrila problem s otkucajima srca ili je to bila neka pseća intuicija, ali što god da je bilo, biću joj vječno zahvalna”.

Jade je inače udomila psa baš u vrijeme kada je saznala da je u drugom stanju. Kaže da je pas često njuškao njen trbuh “kao da je znala da je unutra još netko”.

IZVORMondo.rs