Ako trebate prirodni lijek koji čisti krvne žile, ova kombinacija vam može pomoći. Za nju su vam potrebna tri sastojka koja će vam pomoći da očistite začepljene arterije i riješite se naslaga masnoća u krvi i krvnim žilama.

Ovaj moćni prirodni lijek služi za čišćenje začepljenih arterija (ateroskleroza), regulaciju povišenih masnoća u krvi, prevenciju opće malaksalosti organizma, prevenciju i liječenje infekcija i prehlada, jačanje imuniteta, čišćenje jetre i jačanje enzima jetre, kao i za suzbijanje slobodnih radikala u organizmu koji uzrokuju mnoge ozbiljne bolesti.

Sastojci: 4 veće glavice češnjaka (oko 40 češnjeva), 4 neoguljena limuna, manji korijen đumbira ili dvije žlice đumbira u prahu, 2 litre vode.

Priprema: Operite limun i narežite ga na komadiće. Ukoliko limun nije organski ili je šprican, isperite ga rastvorom octa i vode. Oljuštite češnjak i stavite ga u blender zajedno s limunom i đumbirom. Sve zajedno izmiksajte tako da dobijete homogenu smjesu. Tako izmiksanu smjesu stavite u metalnu posudu, sipajte 2 litre vode i zagrijte dok ne provrije.

Ako imate problema s visokim kolesterolom, ovi prirodni lijekovi vam mogu pomoći.

Čim počne ključati, sklonite smjesu s izvora toplote i ostavite da se ohladi. Procijedite i čuvajte u staklenim bocama (ukoliko vam ne smeta, ne morate procijediti).

Primjena: Uzimajte po jednu čašu (200 ml) ovog napitka svakog dana, najmanje 2 sata prije jela ili na prazan želudac. Prije svakog korištenja dobro promućkajte bocu.

Vidjet ćete da će vam se energija vratiti za samo nekoliko tjedana i da će vam se cirkulacija popraviti.

IZVORWeb-tribune.com