Vozačica Ubera bolesno dijete

Vozačica Ubera je vozila majku koja joj je ispričala svoju tužnu priču pa je odlučila reagirati. Učinila je predivno djelo za bolesno dijete svoje putnice.

Nikki je majka koja nije ni vidjela svoje dijete kada su joj liječnici rekli loše vijesti. Njezin nerođeni sin je imao rijetku tjelesnu manu zbog koje mu se organi neće razviti na pravom mjestu. Liječnici su rekli da beba neće preživjeti, ali Nikki nije odustajala.

Kontaktirala je neke bolnice i svi su joj rekli da joj ne mogu pomoći, pa je otputovala u bolnicu Johns Hopkins gdje je radio najveći stručnjak za ovaj defekt u državi. Tamo je u rujnu rodila sina Johna Henryja.

Već je dolaskom na svijet skršio negativna predviđanja, ali pred obitelji je bio dug oporavak. Morat će nekoliko mjeseci provesti u bolnici, što joj posebno teško jer nikog ne poznaje a muž je daleko. No našla je podršku na mjestu gdje se najmanje nadala.

VIDI OVO: Ovako je vozač Ubera reagirao kada je čuo da njegova putnica ide pobaciti dijete

Nikki je jednog dana izašla kako bi bebi kupila odjeću pa je pozvala Uber. Tako je upoznala Belindu.

Nikki je Belindi ispričala svoju priču kroz suze. „Nekoliko je puta zaplakala i zaista mi je bilo žao“, rekla je Belinda.

Vozačica Ubera je učinila nešto predivno za bolesno dijete svoje putnice 1

Vozačica Ubera je ušla u trgovinu s majkom

Nakon što je ostavila Nikki u trgovini, Belinda je parkirala auto i otišla u trgovinu za njom. „Otišla sam unutra i rekla joj ‘Ovaj bi ti dan trebao biti zabavan i ne trebaš biti sama“, objasnila je Belinda.

VIDI OVO: Ženu je pokupio Uberov vozač, nije ni slutila da će joj taj susret 9 mjeseci kasnije promijeniti život

Zatim je za malu bebu kupila cijelu novu garderobu od 30 komada odjeće, kao i cijeli komplet superherojskih odjela.

Vozačica Ubera je učinila nešto predivno za bolesno dijete svoje putnice 2

„Da potpuni stranac zaustavi svoj dan, da prestane zarađivati kako bi sa mnom bila nekoliko sati kako bismo skupa kupovale, to je bilo nevjerojatno“, rekla je Nikki.