U moru loših vijesti, jedna DOBRA vijest

U moru loših vijesti koje vidimo i čujemo preko medija, više nego ikad potrebna nam je jedna dobra vijest koja će umiriti naše biće.

Sa svih strana bombardirani smo lošim vijestima: na televiziji, radiju, internetu… Posljedica svega toga je stres, strah, zabrinutost, depresija, ali i pritisak u prsima, povećani tlak, bol u želucu, pogoršanje bolesti… pa čak i smrt!

Jedna dobra vijest!!!

Usred ove situacije, više nego ikada potrebna nam je dobra vijest, potrebna nam je nada.

Najbolja vijest koju možeš čuti zapisana je u Bibliji, bezvremenskoj knjizi, koja vrijedi i za nas danas. Ta dobra vijest zove se Radosna vijest. Znaš li koja je to vijest?

To je vijest da nas Bog voli vječnom ljubavlju. On nas toliko voli da je dao svog Sina, Isusa Krista, da umre na križu umjesto nas i uskrsne treći dan, kako bi platio cijenu naših grijeha. Tko vjeruje u Isusa Krista, u njegovu smrt i uskrsnuće ima vječni život. Taj život počinje već sada, a ispunjen je radošću, mirom, slobodom, ljubavlju… A posljedica svega toga je vječni život s Bogom u Njegovoj slavi, tamo gdje više nema boli, bolesti, smrti, tame.

Ima li bolje vijesti od ove?

“Jer Bog tako uzljubi svijet te dade Sina svojega jedinorođenoga da svaki koji vjeruje u njega ne propadne, nego ima život vječni.” (Ivan 3, 16)

“I otrt će Bog svaku suzu s očiju njihovih, i smrti više neće biti; ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti — jer prijašnje prođe.” (Otkrivenje 3, 16)

Jeste li svjesni koliko vas Bog voli?

Bog te ovoliko voli!

Objavljuje Novizivot.net u Ponedjeljak, 14. kolovoza 2017.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJNOVIJE!