Mnogo se toga događa u svijetu povezano za LGBTQ zajednicu. Ovo su samo neki primjeri: neutralne kupaonice, transvestiti koji su biološki muškarci natječu se u sportu u istoj kategoriji kao i žene, otvorena izlaganja transvestita u knjižnicama, Marvelovi istospolni poljupci, Lego transvestitski i homoseksualni parovi itd.

George Carneal, autor nove knjige „Od transvestita do Krista: Moje putovanje u svijetlost“ (Queer to Christ: My Journey Into the Light) proveo je 25 godina podržavajući homoseksualni način života. Nedavno se pojavio u emisiji The Global Lane sa predviđanjem da će LGBTQ početi vršiti još veći pritisak na javnost. 

Rekao je: „Znao sam da kada su srušili branu nikada neće biti dovoljno dok ne pogledamo širu sliku njihovog nastojanja. To je utišavanje svih kršćana i opozicije njihovim nastojanjima i svemu što je za život, za kršćanstvo, za obitelj i za Ameriku“. 

VIDI OVO: Gdje u Bibliji piše da je homoseksualnost grijeh?

On upozorava kršćane da ne prihvaćaju holivudsko veličanje homoseksualnog života jer to daje javnosti pročišćenu verziju prave prirode homoseksualnosti. 

„Dok niste sjeli i poslušali svjedočanstvo svake homoseksualne, lezbijske i transvestitske osobe koja je izašla iz tog života i dok ne poslušate horor priče o tome što su prošli i dok ne shvatite stvarnost tog života, nećete shvatiti koliko je taj život različit od onoga što Hollywood servira javnosti“. 

Carneal kaže da kršćani ne bi trebali prihvaćati taj način života te da trebaju odgovarati ljubavlju i istinom. 

„Kada kršćanin ovo potvrdi, on misli da to čini iz ljubavi i dobrote, ali to nije istina. Ne samo da gurate te osobe u život u kojem neće pronaći mir, ljubav i sreću nego ih gurate sve više i više prema pobuni protiv Boga. Kada oni napokon ‘izađu iz ormara’, a vi kažete da je to u redu, možete im dati Pismo jer oni neće sami sjesti i proučavati Božju riječ i sami doći do istine“. 

VIDI OVO: OD TRANSRODNOG DO TRANSFORMIRANOG OD STRANE BOGA: Bivši transseksualac svjedoči o Bogu koji ga je potpuno promijenio

Tijekom emisije Carneal je ispričao svoju priču o homoseksualnosti koja je započela kada je imao 18 godina, a koja je trajala punih 25 godina. Intervju počinje nakon 16:30 minuta.