Majka je rodila blizance tri puta
Foto: Facebook

Majčinstvo je jako velik pothvat, ali za Patty Hernandez je i više od toga. Ona sada ima 14-ero djece, a svi su mlađi od 14 godina. 

Kada je Patty ostala trudna po treći put, saznala je da će imati blizance. Nakon što je rodila djevojčice Carlu i Caitlyn ona nije stala. Zajedno sa suprugom je odlučila da želi imati još djece.

Nisu imali nikakvih problema s ostvarivanjem svoje želje, Patty bi ubrzo nakon poroda ponovno ostala trudna. Zapravo, ona je od 2008. godine većinu vremena provela trudna s jednim ili s dvoje djece. 

Patty je tako rodila 14-ero djece u samo 12 godina. Carlos je tu igrao veliku ulogu jer dolazi iz obitelji u kojoj su blizanci prilično česti. Do sada je Patty rodila tri seta blizanaca. 

VIDI OVO: 8 braće i sestara je zaplesalo za mladenku, ali pokreti male braće su sve oduševili

Njihovu obitelj sada čini: 

Carlos mlađi (11), Christopher (10), Carla i Caitlyn (9), Cristian (8), Celeste (7), Crstina (6), Calvin i Catherine (5), Carol (3), Caleb i Caroline (2), Camilla (1) i novorođena beba čije ime obitelj još nije otkrila. I da, dobro ste primijetili, sva imena počinju sa slovom C, u čast ocu sve ove djece. 

Ako Bog želi da imamo 30-ero djece, onda će tako i biti

No, zašto tako mnogo djece? Pa, par je rekao da samo čine „ono što Bog kaže“ da trebaju učiniti. 

Carlos isto dolazi iz velike obitelj. On ima 12 braće i sestara čime je nadišao i svoje roditelje. 

Naravno, uz toliko mnogo djece, ovaj par vodi prilično neobičan život. Patty je jako zauzeta brigom za djecu te joj svaka kupovina bude oko 400 dolara. 

VIDI OVO: Jednojajčani blizanci postali očevi na isti dan

Carlos radi kao čistač podova kako bi prehranio svoju obitelj. Par je rekao da su im djeca utjecala i na osobni život te se ne mogu sjetiti kada su zadnji put otišli na spoj. 

Što je dalje na repertoaru ove obitelji? Hoće li imati još djece? Patty je jednostavno rekla: „Ako Bog želi da imamo 30-ero djece, onda će tako i biti“. 

Za ovu obitelj djeca su istinska sreća i blagoslov.