SVJEDOČANSTVO OZDRAVLJENJA: Kako Bog liječi našu dušu, duh i tijelo?

Foto: Pixabay

Gospođa Sunčana živjela je tradicionalnim kršćanskim životom. Jednog dana na vratu je napipala kvržicu. Liječnica je utvrdila da je to povećani limfni čvor, a leukociti u krvi bili su jako visoki.

Liječnici su sumnjali na streptokok i moguću leukemiju jer je Sunčana imala i visoku temperaturu. Kvržica je rasla, a Sunčana je padala u očaj. 2009. godine došla je u Lupoglav na biblijsku, bila je bez nade, izgubljena, uplašena i tužna. Toga dana tema susreta bila je ozdravljenje kroz Božju riječ.

Sunčana se vratila kući ohrabrena i ispunjena vjerom. Ponovno je bila u bolnici, radili su biopsiju izrasline i otkrili da je to tek bezopasna cista vrata koju treba kirurški odstraniti. Sunčana je nastavila redovito dolaziti na biblijske grupe, i sama se molila za svoje ozdravljenje. Cista se polako smanjivala, operacija je odgođena dva puta, a izraslina je bila sve manja.

Nakon nekog vremena Sunčana je otišla na operaciju, poslije operacije osjećala se odlično. Ništa ju nije boljelo, liječnici su bili začuđeni, i pustili su je kući.

U međuvremenu Sunčana je oslobođena od depresije, nesanice, ljutnje, njeno srce se promijenilo a i cijela obitelj. Sunčana je zahvalna Gospodinu, i dalje dolazi na biblijske u Lupoglav i svjesna je da Bog sve okreće na dobro. Ovo svjedočanstvo još jednom nam je potvrdilo da je Gospodin liječnik duše, duha i tijela.

Reci što misliš