Bog je postavio raznosača novina na pravo mjesto kako bi spasio bebu napuštenu na cesti

Hvala Bogu što je Aurelio bio na pravom mjestu u pravo vrijeme kako bi spasio tu djevojčicu.

Bog je postavio raznosača novina na pravo mjesto kako bi spasio bebu napuštenu na cesti
Foto: Facebook

Bog je zaista stavio raznosača novima, Aurelia Fuentesa mlađeg, na pravo mjesto u pravo vrijeme. Dok je raznosio novine na mračnoj, seoskoj cesti u Madera okrugu, Aurelio je pronašao nešto nevjerojatno. Mladi je čovjek pronašao napuštenu bebu na cesti.

Teško je zamisliti nekoga da bi samo ostavio novorođenče na cesti. Na žalost, nešto je potaknulo majku iz Kalifornije da to učini. Na svu sreću, Bog je štitio to dijete.

Raznosač novina je pronašao bebu na cesti

U ranim jutarnjim satima, 21-godišnji Aurelio Fuentes se vozio mračnom seoskom cestom u Madera okrugu. Budući da je raznosio novine išao je jako malom brzinom.

Aurelio je primijetio nešto na sred ceste. Najprije je mislio da je to životinja. Tada je shvatio da je to zapravo napušteno novorođenče na sred ceste.

„Malo sam se približio. Čuo sam bebu kako plaće i vrišti“, prisjeća se Aurelio.

Aurelio je tada izašao iz vozila, nazvao policiju i podignuo bebu. Nakon što je završio poziv sa policijom, prišla mu je jedna žena da vidi je li sve u redu.

„Bila je jednako šokirana kao i ja“, rekao je Aurelio.

Just before 4:00 a.m this morning, while on his route, a local newspaper carrier found a newborn baby girl lying in the…

Gepostet von CHP – Central Division am Montag, 11. Februar 2019

Dok su čekali policiju, Aurelio i žena su dijete odnijeli u auto kako bi ga zaštitili od hladnoće. Pregledali su bebu da vide je li sve u redu. Tada su primijetili da dijete još ima pupčanu vrpcu.

Taj je prizor jako pogodio Aurelia. Nije mogao zamisliti što bi se dogodilo da on nije naišao u to vrijeme. Čudo je što beba nije bila ozlijeđena.

„Da je u pitanju bilo drugo vozilo, beba je mogla biti ozlijeđena ili ubijena“, rekao je.

Ono što Aurelio nije znao nedugo prije svog otkrića je da je majka tog djeteta prišla jednom muškarcu.

Napuštena beba je zdrava i na sigurnom

Taj je čovjek šetao svog psa pokraj ceste kada se pokraj njega zaustavila žena u automobilu. Ona je zamolila stranca da uzme njezino dijete, ali joj je on rekao da ga odvede u najbližu postaju ili bolnicu. Na žalost, ona se odvezla te je odlučila samo ostaviti dijete na sred ceste.

Na svu sreću, Bog je isplanirao da Aurelio uskoro pronađe tu bebu.

Policija sada pokušava pronaći bebinu majku.

Zakon o sigurnom predavanju djece je stvoren kako bi se spriječili ovakvi događaji.

Zakon dozvoljava roditeljima da novorođene bebe predaju autoritetima 72 sata nakon rođenja bez ikakvih objašnjenja. No predaja beba se mora odviti na sigurnim mjestima kao što su bolnice, policijske postaje, vatrogasne postaje i sl.

Zahvaljujući Aurelijevoj brzoj reakciji, beba je sada na sigurnom.

Za nju se brine osoblje u bolnici. Kada bude spremna za izlazak iz bolnice, Madera socijalna služba će ju preuzeti i pokušati joj naći dobar dom.

Hvala Bogu što je Aurelio bio na pravom mjestu u pravo vrijeme kako bi spasio tu djevojčicu.

Reci što misliš